Nalewka na herbacie

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Miód  g  x  kcal =  kcal
Woda  g  x  kcal =  kcal
Koniak  g  x  kcal =  kcal
Herbata  g  x  kcal =  kcal
Wino Białe Słodkie  g  x  kcal =  kcal
Cynamon Laska  g  x  kcal =  kcal
Spirytus Rektyfikowany  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Nalewka na herbacie
  1. 1. Zagotowujemy wodę z miodem i posiekaną wanilią, przykrywamy pokrywką i gotujemy przez kilka minut.
  2. 2. Przygotowaną miksturą zalej herbatę, mocno zaparzoną przecedź.
  3. 3. Wlej napar do butelki.
  4. 4. Dolej wino, spirytus, koniak i dobrze zamieszaj.
  5. 5. Zakręć szczelnie, lub zatkaj korkiem i odstaw na około 3-4 miesiące.
Klasyfikacja przepisu:
Stopień trudności: Średnie
Rodzaj głównego składnika: alkohol
Sezon: Całoroczne,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd289528 loratadine claritin Order Cheapest Allopurinol Online
wh0cd619714 stromectol nexium triamterene-hctz 37.5-25 mg tb buy tetracycline where to buy ...
wh0cd3301 xalatan periactin amoxicillin 875 yasmin asacol 400 mg abana diclofenac nolvadex
to pisal jakis analfabeta - i do tego kulinarny? mieso jest chude bo tluszcz skapuje? i zwiazki ...
wh0cd452417 provera drug colchicine online ZOVIRAX
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.674