Bouquet garni

Bouquet garni
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Liść laurowy  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Tymianek  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Bouquet garni
  1. 1. Liść laurowy, pietruszkę, tymianek oraz pieprz kładziemy na małym kawałku bawełnianego materiału.
    Liść laurowy, pietruszkę, tymianek oraz pieprz kładziemy na małym kawałku bawełnianego materiału.
  2. 2. Następnie związujemy końce materiału sznurkiem tak, aby całość przypominała niewielki worek.
  3. 3. 
  4. 4. Mieszankę przypraw dodajemy najczęściej do dań z ryb.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Kuchnie świata: kuchnia włoska
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: do 30 minut
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.457
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});