Przyprawa do ryb

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Bazylia pospolita  g  x  kcal =  kcal
Czosnek w proszku  g  x  kcal =  kcal
Imbir  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Papryka słodka w proszku  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Gorczyca  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Przyprawa do ryb
  1. 1. Nać pietruszki i bazylię oczyszczamy, rozkładamy luźno na bawełnianej ściereczce i pozostawiamy na kilka tygodni w suchym i ciepłym miejscu do wyschnięcia.
  2. 2. Wszystkie składniki mieszamy razem i wsypujemy do słoika.
  3. 3. Zamykamy i przechowujemy w suchym, zaciemnionym miejscu.
  4. 4. Przyprawą możemy używać do gotowanych, pieczonych lub grillowanych ryb. Można jej także używać razem z panierką lub jako dodatek do sosów i farszów.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 3-4
Czas przygotowania: do 30 minut
Metody przygotowania: Suszenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd460372 fluconazole 150mg Nolvadex clomid pills
wh0cd680813 flomax azulfidine procardia for preterm labor apcalis symmetrel
wh0cd950788 tretinoin rimonabant clonidine .3 mg
wh0cd40480 more helpful hints lasix online buy celexa Order Vermox advair diskus
wh0cd635945 terramycin prandin propecia
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.978