Twaróg ze świeżymi ziołami

Twaróg ze świeżymi ziołami
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3.71
7
Średnia 3.71 / 5 (7 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Sól  g  x  kcal =  kcal
Estragon  g  x  kcal =  kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Śmietana 22%  g  x  kcal =  kcal
Ser twarogowy półtłusty  g  x  kcal = 0 kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Twaróg ze świeżymi ziołami
  1. 1. Ser rozdrabniamy widelcem, mieszamy ze śmietaną.
    Ser rozdrabniamy widelcem, mieszamy ze śmietaną.
  2. 2. Twarożek doprawiamy solą i odstawiamy.
  3. 3. Posypujemy całość posiekanym szczypiorkiem oraz świeżymi ziołami.
  4. 4. Podajemy po 15 minutach od przygotowania.
Klasyfikacja przepisu:
Kuchnie świata: kuchnia Mazowsza i Kurpiów
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 1-2
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: mleko i produkty mleczne
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd836120 Zoloft buy tenormin
wh0cd414797 buy furosemide doxycycline buy abilify propecia wellbutrin citalopram buy allopurinol ...
wh0cd781760 prozac solu medrol iv retin a 0.05 cream cephalexin medrol pak 4mg paxil colchicine
wh0cd870074 baclofen online online cymbalta abilify no rx
wh0cd640197 cardura without rx Vardenafil
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.845