Duszone żeberka w miodzie

Duszone żeberka w miodzie
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
2.5
12
Średnia 2.5 / 5 (12 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Żeberka wieprzowe  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Liść laurowy  g  x  kcal =  kcal
Ziele angielskie  g  x  kcal =  kcal
Czosnek granulowany  g  x  kcal =  kcal
Bazylia pospolita  g  x  kcal =  kcal
Imbir sproszkowany  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Duszone żeberka w miodzie
  1. 1. Żeberka dzielimy na mniejsze części, smarujemy miodem i posypujemy je imbirem, czosnkiem, bazylią, solą oraz pieprzem. Przekładamy je do naczynia żaroodpornego i dodajemy plastry cebuli, liść laurowy i ziele angielskie.
    Żeberka dzielimy na mniejsze części, smarujemy miodem i posypujemy je imbirem, czosnkiem, bazylią, solą oraz pieprzem. Przekładamy je do naczynia żaroodpornego i dodajemy plastry cebuli, liść laurowy i ziele angielskie.
  2. 2. Całość wstawiamy do lodówki i pozostawiamy na 12 godzin.
  3. 3. Po upływie tego czasu żeberka wkładamy do garnka, wlewamy wodę i dusimy przez około 2 godziny.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad
Kuchnie świata: kuchnia polska
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Rodzaj głównego składnika: wieprzowina
Metody przygotowania: Duszenie
Stopień trudności:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd583422 price of clindamycin buspirone pill buy colchicine buy zoloft cheap
wh0cd811524 buy anafranil online Buy Triamterene
wh0cd591094 buy cafergot toradol pills
wh0cd342046 tetracycline prednisone drug diclofenac cymbalta canada buy betapace as explained here
wh0cd840136 vermox buy celebrex phenergan lowest prices
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.896