Duszone żeberka w miodzie

Duszone żeberka w miodzie
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
2.5
12
Średnia 2.5 / 5 (12 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Żeberka wieprzowe  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Liść laurowy  g  x  kcal =  kcal
Ziele angielskie  g  x  kcal =  kcal
Czosnek granulowany  g  x  kcal =  kcal
Bazylia pospolita  g  x  kcal =  kcal
Imbir sproszkowany  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Duszone żeberka w miodzie
  1. 1. Żeberka dzielimy na mniejsze części, smarujemy miodem i posypujemy je imbirem, czosnkiem, bazylią, solą oraz pieprzem. Przekładamy je do naczynia żaroodpornego i dodajemy plastry cebuli, liść laurowy i ziele angielskie.
    Żeberka dzielimy na mniejsze części, smarujemy miodem i posypujemy je imbirem, czosnkiem, bazylią, solą oraz pieprzem. Przekładamy je do naczynia żaroodpornego i dodajemy plastry cebuli, liść laurowy i ziele angielskie.
  2. 2. Całość wstawiamy do lodówki i pozostawiamy na 12 godzin.
  3. 3. Po upływie tego czasu żeberka wkładamy do garnka, wlewamy wodę i dusimy przez około 2 godziny.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad
Kuchnie świata: kuchnia polska
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Rodzaj głównego składnika: wieprzowina
Metody przygotowania: Duszenie
Stopień trudności:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd425002 erythoromycin without prescription buy elimite
wh0cd337793 Erythromycin AmEx Inderal With No Prescription
wh0cd392153 bupropion buy arimidex tadalafil buy prednisone buy yasmin online azithromycin
wh0cd729634 price of doxycycline 100mg
wh0cd392153 tadacip
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.859