Duszone żeberka w miodzie

Duszone żeberka w miodzie
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
2.5
12
Średnia 2.5 / 5 (12 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Żeberka wieprzowe  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Liść laurowy  g  x  kcal =  kcal
Ziele angielskie  g  x  kcal =  kcal
Czosnek granulowany  g  x  kcal =  kcal
Bazylia pospolita  g  x  kcal =  kcal
Imbir sproszkowany  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Duszone żeberka w miodzie
  1. 1. Żeberka dzielimy na mniejsze części, smarujemy miodem i posypujemy je imbirem, czosnkiem, bazylią, solą oraz pieprzem. Przekładamy je do naczynia żaroodpornego i dodajemy plastry cebuli, liść laurowy i ziele angielskie.
    Żeberka dzielimy na mniejsze części, smarujemy miodem i posypujemy je imbirem, czosnkiem, bazylią, solą oraz pieprzem. Przekładamy je do naczynia żaroodpornego i dodajemy plastry cebuli, liść laurowy i ziele angielskie.
  2. 2. Całość wstawiamy do lodówki i pozostawiamy na 12 godzin.
  3. 3. Po upływie tego czasu żeberka wkładamy do garnka, wlewamy wodę i dusimy przez około 2 godziny.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad
Kuchnie świata: kuchnia polska
Ilość osób: 4-6
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Rodzaj głównego składnika: wieprzowina
Metody przygotowania: Duszenie
Stopień trudności:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
wh0cd362935 hydrochlorothiazide online nexium get more info buy clonidine online amoxicillin 875 ...
w jakiś nieoczywisty sposób, trzeba zarabiać, kogo głupoty interesują ?
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.934