Zrazy pszczyńskie

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
4
3
Średnia 4 / 5 (3 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Schab bez kości  g  x  kcal = 0 kcal
Ogórek kiszony  g  x  kcal = 0 kcal
Kiełbasa  g  x   kcal =  kcal
Ser żółty  g  x  kcal = 0 kcal
Olej rzepakowy  g  x  kcal = 0 kcal
Bułka tarta  g  x  kcal = 0 kcal
Mąka pszenna  g  x  kcal = 0 kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Zrazy pszczyńskie
  1. 1. Schab kroimy na plastry.
  2. 2. Każdy plaster dobrze rozbijamy i oprószamy solą.
  3. 3. Kiełbasę kroimy na cienkie plasterki i układamy razem z pokrojonym ogórkiem kiszonym i serem na kawałkach mięsa. Posypujemy wszystko pieprzem.
  4. 4. Zwijamy mięso, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na tłuszczu.
Klasyfikacja przepisu:
Posiłek: Obiad Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia Śląska
Stopień trudności: Średnie
Ilość osób: 6-8
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Rodzaj głównego składnika: mleko i produkty mleczne warzywa wołowina
Metody przygotowania: Smażenie
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd673040 cytotec avodart propecia nexium valtrex proventil inhaler for sale buy propecia
wh0cd750037 furosemide atarax for eczema this site order lasix with no prescription arimidex where ...
wh0cd837253 acyclovir amitriptyline albendazole crestor 5mg price methylprednisolone ampicillin ...
wh0cd197349 methotrexate phenergan clindamycin diclofenac inderal
wh0cd652634 online erythromycin Clomid
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.982