Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Dania główne - Smażenie

Wybrane kryteria:
Dania główne
Smażenie
Sortuj wg.:
Znaleziono 493 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 24 następna »
Halibut na szafranowym risotto z zielonymi warzywami
Składniki:
Halibut filet ze skórą
Ryż arborio
Szafran
Masło
Białe wino
Bulion warzywny
Sól
Pieprz
Szalotka
Tymianek świeży
Cytryna
Brukselka
Szparagi zielone
Groszek cukrowy
Romanesco
Oliwa
Olej
Cukier
Smażony dorsz z chorizo na szpinaku
Składniki:
Filet dorsza
Chorizo
Szpinak liście
Śmietana 18% do gotowania
Oliwa La Chinata
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Czosnek
Masło
Cytryna
Sum w aromacie marakui na brukselce z wędzoną papryką i puree hokkaido
Składniki:
Sum afrykański
Winegret z marakują
Brukselka
Sól w płatkach z wędzoną papryką
Oliwa Chinata
Pieprz świeżo mielony
Masło
Dynia hokkaido
Sól morska
Stek w szynce serrano z kawą kolumbijska
Składniki:
Polędwica wołowa
Szynka Serrano
Marmolada z kawą kolumbijską
Czerwone wino
Kawa ziarno
Cukinia
Pomidor cherry
Ser typu feta
Sol morska Especias del Sol
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Czosnek
Masło
Halibut z Bok choy na sosie kukurydzianym
Składniki:
Halibut filet
Bok choy
Papryka czerwona
Sezam
Czosnek
Sos sojowy jasny
Kukurydza - Ferba -
Masło
Oliwa - Chinata -
Sól
Pieprz świeżo mielony
Miecznik z oliwą miętowo-imbirową z pikantną fasolką szparagową
Składniki:
Miecznik
Fasolka szparagowa zielona
Rzodkiew daikon
Papryczki chili
Ryż biały
Wino śliwkowe
Świeży imbir
Sos sojowy jasny
Liść kafir
Burgery z łososia norweskiego
Składniki:
Filet z łososia norweskiego
Posiekany szczypiorek lub pietruszka
Jogurt gęsty
Majonez
Sok z cytryny
Chleb
Risotto z bekonem i pieczarkami
Składniki:
Pieczarki
Bulion z kurczaka lub warzywny
Ryż do risotto
Parmezan
Miecznik w kurkumie
Składniki:
Miecznik
Cebula
Kurkuma
Imbir
Sól
Przyprawa do ryb
Oliwa z oliwek
Cytryna
Dorsz na warzywach z mięsem małż i tagliatelle sepia
Składniki:
Filet dorsza ze skórą
Mięso małż
Śmietana 20% do gotowania
Żubrówka
Sól
Pieprz biały
Białe wino
Masło
Pieprz kolorowy
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 24 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Kaloryczność

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.561
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});