Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Dania główne

Wybrane kryteria:
Dania główne
Sortuj wg.:
Znaleziono 1886 przepisów
Makaron penne zapiekany z serem
Składniki:
Parmezan
Wędzony boczek
Śmietana 12%
Żółty ser
Mleko zagęszczone
Risotto z bekonem i pieczarkami
Składniki:
Pieczarki
Bulion z kurczaka lub warzywny
Ryż do risotto
Parmezan
Perliczka z mięsem małż z torcikiem mango i serca palmy dżemowej
Składniki:
Pierś perliczki
Mięso małż
Czosnek
Białe wino
Mango
Serce palmy dżemowej
Kalarepka
Szparagi zielone
Kurki
Masło
Chorizo
Sól morska
Wino śliwkowe
Miód
Sól
Liść laurowy
Ziele angielskie
Oregano świeże
Pierś kurczaka z szyjkami rakowymi i kurkami
Składniki:
Pierś kurczka ze skórą
Szyjki rakowe
Kurki
Czerwona cebula
Czosnek
Różowy grapefruit
Imbir marynowany
Sól
Tymianek świeży
Papryka słodka
Pierś kurczaka z pomidorami suszonymi w cieście francuskim z kopytkami z bobu
Składniki:
Pierś kurczaka
Mąka ziemniaczana
Mąka pszenna
Bób
Żółtko jajka kurzego
Fasolka szparagowa zielona
Fasolka szparagowa żółta
Sól
Masło
Pieprz różowy
Halibut na szpinaku z pomidorami suszonymi
Składniki:
Halibut
Szpinak liściasty
Pomidory suszone
Śmietana do gotowania 20%
Ryż basmati
Por
Szafran
Sól
Pieprz biały
Masło
Okoń morski z krewetkami i groszkiem cukrowym
Składniki:
Okoń morski
Krewetki ogony 16/20
Ziemniaczki mini
Groszek cukrowy
Śmietana do gotowania 20%
Sól
Masło
Rozmaryn
Miecznik w kurkumie
Składniki:
Miecznik
Cebula
Kurkuma
Imbir
Sól
Przyprawa do ryb
Oliwa z oliwek
Cytryna
Dorada z grilla z warzywami
Składniki:
Dorada tusza
Papryki kolorowe
Czosnek
Masło
Oliwa
Tymianek świeży
Sól
Cytryna
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.85
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});