Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Dania główne

Wybrane kryteria:
Dania główne
Sortuj wg.:
Znaleziono 1886 przepisów
Dorsz na warzywach z mięsem małż i tagliatelle sepia
Składniki:
Filet dorsza ze skórą
Mięso małż
Śmietana 20% do gotowania
Żubrówka
Sól
Pieprz biały
Białe wino
Masło
Pieprz kolorowy
Pstrąg pieczony z warzywami i wędzonym boczkiem
Składniki:
Pstrąg tusza
Boczek wędzony
Włoszczyzna
Twaróg półtłusty
Śmietana 18% homogenizowana
Sól
Pieprz biały
Rozmaryn
Koperek
Masło
Pieczony łosoś na mini Pak Choi
Składniki:
Łosoś ze skórą
Sos sojowy jasny
Świeży imbir
Mini Pak Choi
Sezam
Ryż basmati
Szalotka
Chili
Wino śliwkowe
Miód
Masło
Pierś kurczaka z krewetkami i algami
Składniki:
Pierś kurczaka
Krewetka 16/20 surowa nie obrana
Śmietana 18% do gotowania
Boczek wędzony
Masło
Sól
Białe wino
Pierogi z kaszanką
Składniki:
Kaszanka z podrobami
Ogórki kiszone
Jajko
Masło klarowne
Ciepła woda
Musztarda
Fuczki - placki z kiszoną kapustą
Składniki:
Kiszona kapusta
Jajko
Mąka pszenna
Masło klarowane
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.587
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});