Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Przystawki - Smażenie

Wybrane kryteria:
Przystawki
Smażenie
Sortuj wg.:
Znaleziono 91 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »
Sandacz na potrawce z kurek, krewetek i szparag
Składniki:
Sandacz filet ze skórą
Krewetka 16/20 obrana surowa
Kurki
Zielone szparagi
Białe wino
Śmietana do gotowania 18%
Pieprz zielony w zalewie
Tymianek świeży
Olej
Pierś przepiórki na cukini z pure marchwiowym
Składniki:
Pierś przepiórki
Cukinia
Marchew
Imbir świeży
Mleko kokosowe
Sól
Pieprz biały
Olej
Czosnek
Szałwia
Cukier
Białe wino
Masło
Pierś przepiórki z sałatką z roszponki, truskawek i rabarbaru
Składniki:
Pierś przepiórki
Truskawki
Rabarbar
Chleb tostowy
Balsamico figowe
Sól
Pieprz biały
Tymianek świeży
Białe wino
Masło
Foie gras z solą perską na sałatce z karmelizowaną pigwą
Składniki:
Foie gras
Sól perska niebieska
Mix młodych sałat
Sharon (kaki)
Pigwa
Cukier
Białe wino
Czerwone wino
Marmolada jeżynowa Can Bech
Oliwa La Chinata
Ocet balsamiczny
Cytryna
Sandacz w pikantnym cieście na chorizo z ananasem
Składniki:
Filet sandacza
Chorizo mini Rosario
Ananas świeży
Oliwki zielone z serem
Jajko
Salsa Brava (czosnkowo-pikantna)
Sól
Oliwa La Chinata
Cytryna
Tapas
Składniki:
Przegrzebki
Pieczona papryka -Ferba-
Salsa olivada (pasta czarnych oliwek)
Tuba kalmara
Łosoś
Pomidory suszone
Daikon
Papryczka z serem
Oliwka z migdałem
Oliwka z serem
Oliwka Calamata z pestką
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Oliwa La Chinata
Czosnek
Policzki zębacza w bulionie z algami i sezamem
Składniki:
Policzki zębacza
Głowa ryby
Marchew
Pietruszka korzeń
Seler
Por
Cebula biała
Czosnek
Sezam
Wakame
Sos sojowy jasny
Chili
Shiso
Sakura
Oliwa
Olej
Limonka
Białe wino
Masło
Makrela na pikantnej potrawce z mięsa małż
Składniki:
Makrela świeża
Salsa Brava
Mięso małż
Seler naciowy
Białe wino
Śmietana 18% do gotowania
Kapary
Oliwa Chinata
Masło
Sól morska Especias del Sol
Cytryna
Belona na szparagach z rakami i boczniakami
Składniki:
Belona filet
Szparagi zielone
Szyjki rakowe
Białe wino
Śmietana do gotowania 20%
Cebula biała
Sól
Natka pietruszki
Teryna z dwóch rodzajów łososia norweskiego: wędzonego i świeżego
Składniki:
Wędzony łosoś norweski
Świeży łosoś norweski
Ikra z łososia norweskiego
Elicoidali ze szpinakiem i ślimakami
Składniki:
Makaron elicoidali
Ślimaki
Śmietana UHT 18%
Białe wino
« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.559
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});