Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Przystawki - ryby

Wybrane kryteria:
Przystawki
ryby
Sortuj wg.:
Znaleziono 122 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »
Sandacz na potrawce z kurek, krewetek i szparag
Składniki:
Sandacz filet ze skórą
Krewetka 16/20 obrana surowa
Kurki
Zielone szparagi
Białe wino
Śmietana do gotowania 18%
Pieprz zielony w zalewie
Tymianek świeży
Olej
Roladka z troci w nori na szafranowym ryżu
Składniki:
Troć
Sos sojowy jasny
Sezam
Wino śliwkowe
Ryż długoziarnisty
Szafran
Sól
Chili
Ocet ryżowy
Łosoś marynowany w cytrynie z solą perską
Składniki:
Łosoś filet bez skóry
Zaprawa cytrynowa
Sól perska
Mix sałat
Oliwa Albares
Zielony pieprz w zalewie
Olej
Truskawki
Krem balsamiczny figowy
Sandacz w pikantnym cieście na chorizo z ananasem
Składniki:
Filet sandacza
Chorizo mini Rosario
Ananas świeży
Oliwki zielone z serem
Jajko
Salsa Brava (czosnkowo-pikantna)
Sól
Oliwa La Chinata
Cytryna
Policzki zębacza w bulionie z algami i sezamem
Składniki:
Policzki zębacza
Głowa ryby
Marchew
Pietruszka korzeń
Seler
Por
Cebula biała
Czosnek
Sezam
Wakame
Sos sojowy jasny
Chili
Shiso
Sakura
Oliwa
Olej
Limonka
Białe wino
Masło
Makrela na pikantnej potrawce z mięsa małż
Składniki:
Makrela świeża
Salsa Brava
Mięso małż
Seler naciowy
Białe wino
Śmietana 18% do gotowania
Kapary
Oliwa Chinata
Masło
Sól morska Especias del Sol
Cytryna
Paszteciki z ciasta francuskiego z łososiem
Składniki:
Ciasto francuskie
Jaja kurze na twardo
Wędzony łosoć norweski
Belona na szparagach z rakami i boczniakami
Składniki:
Belona filet
Szparagi zielone
Szyjki rakowe
Białe wino
Śmietana do gotowania 20%
Cebula biała
Sól
Natka pietruszki
Teryna z dwóch rodzajów łososia norweskiego: wędzonego i świeżego
Składniki:
Wędzony łosoś norweski
Świeży łosoś norweski
Ikra z łososia norweskiego
Pstrąg pieczony z musem krewetkowym
Składniki:
Filet pstrąga
Krewetki zimnowodne
Śmietana do gotowania 20%
Por
Mix sałat
Zielone jabłko
Sól
Policzek dorsza z pieczoną papryką i fetą
Składniki:
Mięta
Policzek dorsza
Papryka mix
Ser typu feta
Mięta
Szpinak świeży
Oregano świeże
Masło
Natka pietruszki
Sól
Łosoś gotowany w pomarańczach.
Składniki:
Łosoś filet
Pomarańcza
Krewetka 16/20
Por
Sok pomarańczowy
Sól morska
Masło
« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Kaloryczność

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.373
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});