Pieczeń barbeque

Pieczeń barbeque
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3
2
Średnia 3 / 5 (2 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Polędwica wołowa  g  x  kcal = 0 kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Ketchup  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pieczeń barbeque
  1. 1. Wkładamy polędwicę do niedużej brytfanny.
    Wkładamy polędwicę do niedużej brytfanny.
  2. 2. Polewamy pieczeń z wierzchu pepsi i ketchupem.
  3. 3. Cebulę kroimy w plastry i przykrywamy nią mięso.
  4. 4. Całość pieczemy w piekarniku w temp. 160°C przez 3,5 godziny.
  5. 5. Potrawy nie solimy ani nie dodajemy pieprzu.
  6. 6. Pod koniec pieczenia wyjmujemy mięso, kroimy w plastry.
  7. 7. Pieczemy jeszcze przez kilka minut i podajemy.
Klasyfikacja przepisu:
Metody przygotowania: Pieczenie
Rodzaj głównego składnika: wołowina
Czas przygotowania: powyżej 2 godzin
Ilość osób: 4-6
Stopień trudności: Średnie
Kuchnie świata: kuchnia ameryki północnej
Złożoność przepisu: prosty
Szczególne okazje: Wieczór z przyjaciółmi,
Sezon: Całoroczne,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.567
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});