Produkt | kcal na 100g produktu jadalnego | |||
Reneta Złota | g x kcal = kcal | |||
Sok z cytryny | g x kcal = kcal | |||
Cukier | g x kcal = 0 kcal | |||
Cukier waniliowy | g x kcal = kcal | |||
Woda | g x kcal = kcal | |||
Mąka | g x kcal = 0 kcal | |||
Masło | g x kcal = 0 kcal | |||
Żółtko jaja kurzego | g x kcal = kcal | |||
Aromat waniliowy | g x kcal = kcal | |||
Sól | g x kcal = kcal | |||
Białko jaja kurzego | g x kcal = kcal | |||
Dżem morelowy | g x kcal = kcal | |||
Suma na 100g dania: kcal | ||||
Suma dla całego dania: kcal |
Składniki potrzebne do wykonania Jabłkowe puree |
Reneta Złota
- 7 sztuk
Sok z cytryny
- 3 łyżeczki do herbaty
Cukier
- 100 g
Cukier waniliowy
- 1 opakowanie
Woda
- 2 łyżki stołowe
|
Składniki potrzebne do wykonania Ciasto |
Mąka
- 200 g
Masło
- 100 g
Aromat waniliowy
- 0.5 łyżeczki do herbaty
Sól
- 0.5 łyżeczki do herbaty
Dżem morelowy
- 3 łyżeczki do herbaty
|