Mozzarella z sosem pesto

Mozzarella z sosem pesto
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3.25
8
Średnia 3.25 / 5 (8 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Bazylia pospolita  g  x  kcal =  kcal
Oliwa z oliwek  g  x  kcal =  kcal
Pomidor  g  x  kcal =  kcal
Ser Mozzarella  g  x  kcal = 0 kcal
Woda mineralna  g  x  kcal =  kcal
Pesto  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Mozzarella z sosem pesto
  1. 1. Mozzarellę i pomidory kroimy na 5mm plastry.
  2. 2. Przygotowujemy sos: pesto mieszamy z wodą i oliwą.
  3. 3. Na półmisek wykładamy na przemian plastry sera i pomidorów.
  4. 4. Przystawkę polewamy sosem i dekorujemy listkami bazylii.
    Przystawkę polewamy sosem i dekorujemy listkami bazylii.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Posiłek: Lunch Kolacja
Kuchnie świata: kuchnia włoska
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 2-3
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: mleko i produkty mleczne
Metody przygotowania: Nie wymagające gotowania
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.56
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});