Sałatka z mięsa z zupy

Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ryż  g  x  kcal =  kcal
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Marchew  g  x  kcal =  kcal
Groszek konserwowy  g  x   kcal =  kcal
Kukurydza konserwowa  g  x   kcal =  kcal
Kiszone ogórki  g  x   kcal =  kcal
Jabłko  g  x  kcal =  kcal
Majonez  g  x   kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz mielony  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka z mięsa z zupy
  1. 1. Gotujemy ryż we wrzącej, lekko osolonej wodzie.
  2. 2. Marchew obieramy, myjemy i gotujemy. Ugotowaną kroimy w kostkę.
  3. 3. Jajka gotujemy na twardo, a następnie studzimy, obieramy i kroimy w grubą kostkę.
  4. 4. Groszek i kukurydzę odcedzamy z zalewy.
  5. 5. Mięso kroimy na mniejsze kawałki.
  6. 6. Jabłka oraz ogórki również kroimy w kostkę.
  7. 7. Mieszamy wszystkie składniki, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Ilość osób:
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Gotowanie
Rodzaj głównego składnika: drób
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje:
Pozostałe:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Sernix ~ Gość
wh0cd664580 entocort ashwagandha plaquenil ilosone triphala
wh0cd509946 buy vardenafil
wh0cd958463 cafergot furosemide amitriptyline zithromax hctz no prescription valtrex buspar online
wh0cd583422 price of clindamycin buspirone pill buy colchicine buy zoloft cheap
wh0cd811524 buy anafranil online Buy Triamterene
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.698