Cannelloni

Cannelloni
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
4.17
6
Średnia 4.17 / 5 (6 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Makaron cannelloni  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Papryka słodka w proszku  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Olej roślinny  g  x  kcal =  kcal
Sos beszamelowy  g  x   kcal =  kcal
Ser żółty  g  x  kcal = 0 kcal
Oregano  g  x  kcal =  kcal
Sos pomidorowy  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Cannelloni
  1. 1. Kroimy cebulę i czosnek.
    Kroimy cebulę i czosnek.
  2. 2. Podgotowujemy lekko cannelloni.
    Podgotowujemy lekko cannelloni.
  3. 3. Cebulkę z czosnkiem podsmażamy.
    Cebulkę z czosnkiem podsmażamy.
  4. 4. Następnie podsmażamy mięso, przyprawione papryką, solą i pieprzem.
    Następnie podsmażamy mięso, przyprawione papryką, solą i pieprzem.
  5. 5. Pod koniec smażenia dodajemy do niego sos pomidorowy.
    Pod koniec smażenia dodajemy do niego sos pomidorowy.
  6. 6. Makaron wyjmujemy na talerz.
    Makaron wyjmujemy na talerz.
  7. 7. Następnie nadziewamy go mięsem.
    Następnie nadziewamy go mięsem.
  8. 8. Gotowe cannelloni polewamy beszamelem, posypujemy startym żółtym serem i oregano. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 30 minut. Smacznego!
    Gotowe cannelloni polewamy beszamelem, posypujemy startym żółtym serem i oregano. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 30 minut.
Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Ilość osób: 2-3
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Pieczenie
Rodzaj głównego składnika: wieprzowina
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje:
Pozostałe:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd523521 albendazole arimidex propecia order celebrex 200
wh0cd10507 plavix without rx
wh0cd978794 cafegot buy eurax retin-a
wh0cd469161 celebrex buy online baclofen diflucan paxil toradol otc tretinoin abilify cymbalta
wh0cd945958 yasmin buy ampicillin misoprostol
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.867