Cannelloni

Cannelloni
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
4.17
6
Średnia 4.17 / 5 (6 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Makaron cannelloni  g  x  kcal =  kcal
Cebula  g  x  kcal =  kcal
Czosnek  g  x  kcal =  kcal
Papryka słodka w proszku  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Olej roślinny  g  x  kcal =  kcal
Sos beszamelowy  g  x   kcal =  kcal
Ser żółty  g  x  kcal = 0 kcal
Oregano  g  x  kcal =  kcal
Sos pomidorowy  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Cannelloni
  1. 1. Kroimy cebulę i czosnek.
    Kroimy cebulę i czosnek.
  2. 2. Podgotowujemy lekko cannelloni.
    Podgotowujemy lekko cannelloni.
  3. 3. Cebulkę z czosnkiem podsmażamy.
    Cebulkę z czosnkiem podsmażamy.
  4. 4. Następnie podsmażamy mięso, przyprawione papryką, solą i pieprzem.
    Następnie podsmażamy mięso, przyprawione papryką, solą i pieprzem.
  5. 5. Pod koniec smażenia dodajemy do niego sos pomidorowy.
    Pod koniec smażenia dodajemy do niego sos pomidorowy.
  6. 6. Makaron wyjmujemy na talerz.
    Makaron wyjmujemy na talerz.
  7. 7. Następnie nadziewamy go mięsem.
    Następnie nadziewamy go mięsem.
  8. 8. Gotowe cannelloni polewamy beszamelem, posypujemy startym żółtym serem i oregano. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 30 minut. Smacznego!
    Gotowe cannelloni polewamy beszamelem, posypujemy startym żółtym serem i oregano. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 30 minut.
Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Ilość osób: 2-3
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Pieczenie
Rodzaj głównego składnika: wieprzowina
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje:
Pozostałe:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd15694 tetracycline cheap dapoxetine
wh0cd411691 bupropion hcl buy valtrex
wh0cd264739 dramamine patches buy lithium lamisil more information diovan
wh0cd954637 anafranil 25 mg indocin fluoxetine hcl levaquin cafergot
wh0cd660732 prevacid lansoprazole dipyridamole prilosec epivir florinef 0.1 mg diarex
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.802