Koktajl z selera

Koktajl z selera
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
4
7
Średnia 4 / 5 (7 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Seler naciowy  g  x  kcal =  kcal
Jogurt grecki  g  x  kcal =  kcal
Zioła prowansalskie  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Koktajl z selera
  1. 1. Gałązki selera umyj pod bieżącą wodą, a następnie osusz je i pokrój na mniejsze kawałki.
    Gałązki selera umyj pod bieżącą wodą, a następnie osusz je i pokrój na mniejsze kawałki.
  2. 2. Wrzuć seler do miski, dodaj jogurt i dużą szczyptę ziół prowansalskich.
    Wrzuć seler do miski, dodaj jogurt i dużą szczyptę ziół prowansalskich.
  3. 3. Całość zmiksuj na jednolitą masę.
    Całość zmiksuj na jednolitą masę.
  4. 4. Gotowy koktajl przelej do wysokiej szklanki. Smacznego!
    Gotowy koktajl przelej do wysokiej szklanki. Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: do 30 minut
Ilość osób: 1-2
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Blenderowanie
Rodzaj głównego składnika: warzywa
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.953