Grzane piwo

Grzane piwo
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
4.17
24
Średnia 4.17 / 5 (24 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Piwo jasne  g  x  kcal =  kcal
Cynamon  g  x  kcal =  kcal
Goździki  g  x  kcal =  kcal
Miód  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Grzane piwo
  1. 1. Wlewamy piwo do garnka. Dodajemy do niego cynamon, goździki i oczywiście miód.
    Wlewamy piwo do garnka. Dodajemy do niego cynamon, goździki i oczywiście miód.
  2. 2. Podgrzewamy na wolnym ogniu pod przykrywką, raz na jakiś czas mieszając, by piwo przeszło smakiem i zapachem cynamonu i goździków.
  3. 3. Po kilku minutach wlej piwo do kufli, łyżką zdejmij pianę i cynamon.
Klasyfikacja przepisu:
Stopień trudności: Łatwe
Ilość osób: 2-3
Czas przygotowania: do 30 minut
Rodzaj głównego składnika: alkohol
Metody przygotowania: Gotowanie
Kuchnie świata:
Menu:
Złożoność przepisu: prosty
Szczególne okazje: Wieczór z przyjaciółmi,
Sezon: Jesień, Zima,
Pozostałe:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd857653 toradol kidney stones here tetracycline purchase online
wh0cd837241 Buy Diflucan augmentin cheap clomid
wh0cd10507 Synthroid No Rx
wh0cd653756 indocin albuterol price albuterol
wh0cd694562 robaxin drug buy colchicine online eurax sildenafil inderal 40mg 80mg buy yasmin ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.595