Parówki w koszulkach

Parówki w koszulkach
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
3.75
8
Średnia 3.75 / 5 (8 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Ciasto francuskie mrożone  g  x   kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Parówki w koszulkach
  1. 1. Piekarnik z termoobiegiem ustawiamy na 200°C.
  2. 2. Rozwijamy ciasto na blacie i odcinamy 3 równej wielkości paski.
    Rozwijamy ciasto na blacie i odcinamy 3 równej wielkości paski.
  3. 3. Na każdym kawałku ciasta układamy parówkę.
    Na każdym kawałku ciasta układamy parówkę.
  4. 4. Owijamy parówki ciastem, zlepiamy końce. Jeśli są one zbyt długie - przycinamy je.
    Owijamy parówki ciastem, zlepiamy końce. Jeśli są one zbyt długie - przycinamy je.
  5. 5. Nacinamy ciasto w kratkę lub w ukośne paski.
    Nacinamy ciasto w kratkę lub w ukośne paski.
  6. 6. Przekładamy parówki na blachę wyłożoną pergaminem.
    Przekładamy parówki na blachę wyłożoną pergaminem.
  7. 7. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 20minut.
    Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 20minut.
  8. 8. Smacznego!
    Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: 30 - 60 minut
Ilość osób: 2-3
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Pieczenie
Rodzaj głównego składnika:
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje: Wieczór z przyjaciółmi,
Pozostałe: Przepisy dla dzieci,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.922