Rolada drobiowa nadziewana parówką na wiosennie

Rolada drobiowa nadziewana parówką  na wiosennie
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
1 pierś z kurczaka
Parówka z szynki
Por biała część
Papryka zielona
Koperek
Olej
Sól
pieprz
szpinak Świeży
Ser feta /
Oliwki zielone
Pomidorki koktajlowe
3 jajka
Ogórek do przybrania
1 Cukinia
Brokuł
Fasolka zielona
Bazylia świeża
1 marchewka
Bułka tarta
1 plaster żółtego sera
Ocena
5
1
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Dodany przez:
mysza
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Rolada drobiowa nadziewana parówką na wiosennie
  1. 1. Pierś z kurczaka rozcinamy na pół i delikatnie rozbijamy solimy, pieprzymy. Por kroimy na kawałki i dusimy z papryką na oleju. Wykładamy por na pierś z kurczaka na to parówkę z szynki zwiniętą w plaster sera żółtego . Całość zwijamy obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na oleju.
    Pierś z kurczaka rozcinamy na pół i delikatnie rozbijamy solimy, pieprzymy. Por kroimy na kawałki i dusimy z papryką na oleju. Wykładamy por na pierś z kurczaka  na to parówkę z szynki zwiniętą w plaster sera żółtego . Całość zwijamy obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na oleju.
  2. 2. Sałatkę robimy z wyżej wymienionych produktów/ pomidorki koktajlowe, ser feta, oliwki, szpinak, koperek, bazylia . Wesołe jajca- Jajka gotujemy na twardo , oczy robimy z pieprzu, nosy z ogórka zielonego, buzie z pomidorka, nakrycia głowy z ogórka, ręce z oliwki. Cukinie, wykrawamy z niej górę, wkładamy do rozgrzanego piekarnika na około 30 minut żeby zmiękła. Brokuł , marchew talarki i fasolkę gotujemy na parze około 5 minut. Układamy na cukinii. Talerz dekorujemy oliwkami. Na plaster sera żółtego układamy kawałek parówki. Całość zwijamy i spinanym kawałkiem pory. W ten sposób powstaną ruloniki Smacznego
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.279