Parówki Sokołów w cieście

Parówki Sokołów w cieście
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
- szklanka mleka
- 20 dag mąki
- 1 jajko
- 1/2 szkl. gazowanej wody
- 40 dag parówek SOKOŁÓW
- sól, słodka mielona papryka
- przyprawa warzylion


Ocena
3.4
5
Średnia 3.4 / 5 (5 głosy)
Dodany przez:
kendy
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Parówki Sokołów w cieście
  1. 1. Z mleka,mąki, jajka,szczypty soli i wody mineralnej utrzyj gładkie, dość gęste ciasto naleśnikowe.Odstawić na 30 min.W naczynie żaroodporne ułożyć parówki, posypać je przyprawami i zalać ciastem naleśnikowym.Wstawić do piekarnika rozgrzanego do temp.180 C i zapiekać 30 min.
    Z mleka,mąki, jajka,szczypty soli i wody mineralnej utrzyj gładkie, dość gęste ciasto naleśnikowe.Odstawić na 30 min.W naczynie żaroodporne ułożyć parówki, posypać je przyprawami i zalać ciastem naleśnikowym.Wstawić do piekarnika rozgrzanego do temp.180 C i zapiekać 30 min.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd456713 Wellbutrin Online Allopurinol Pills erythromycin
wh0cd347989 erythromycin online stromectol where to buy synthroid benicar zoloft buy celexa
wh0cd293627 propranolol prednisone hydrochlorothiazide eurax strattera
Kto chce troche motywacji do odchudzania, niech zajrzy na strone w podpsie
wh0cd282310 celebrex benicar medrol tenormin
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.28