Grillowana kiełbasa z papryką

Grillowana kiełbasa z papryką
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
2 laski kiełbasy z pieprzem wędzonej Sokołów Grill
pół czerwonej papryki
pół żółtej papryki
2 bułki
2 łyżki musztardy z całymi ziarnami gorczycy
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
Mienta
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Grillowana kiełbasa z papryką
  1. 1. Paprykę kroimy na niewielkie plastry, kiełbasę nacinamy w kilku miejscach.
    Paprykę kroimy na niewielkie plastry, kiełbasę nacinamy w kilku miejscach.
  2. 2. Kiełbasę grillujemy około 15 minut, paprykę układamy na blaszce do grillowania i również grillujemy około 15 minut.
  3. 3. Gotową kiełbasę i paprykę nakładamy do rozciętych bułek i dodajemy po łyżeczce musztardy.
  4. 4. Smacznego :)
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.285