Patelniany obiad

Patelniany obiad
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
80 dag ziemniaków
2 cebule
20 dag parówek z cielęciną SOKOŁÓW
pieprz wg uznania
przyprawa typu VEGETA wg uznania
bazylia wg uznania
keczup wg uznania
masło wg uznania
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
Piotrek
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Patelniany obiad
  1. 1. Ziemniaki obrać ze skórki i umyć. Pokroić je w mniejsze plasterki.
    Ziemniaki obrać ze skórki i umyć. Pokroić je w mniejsze plasterki.
  2. 2. Cebulę obrać i pokroić w kostkę.
  3. 3. Parówki z cielęciną SOKOŁÓW należy pozbawić osłonki i pokroić je należy w grube kawałki.
  4. 4. Na patelnię dajemy masło i czekamy aż się stopi. Dajemy do tego ziemniaki. Dodajemy do tego cebulkę. Smażymy aż ziemniaki będą miękkie. Trwa to ok. 10 minut. Później dodać do tego jeszcze parówkę. Wszystko doprawić przyprawą typu VEGETA.
  5. 5. Gdy już się usmaży dać na talerz, udekorować keczupem i doprawić bazylią oraz pieprzem.
  6. 6. Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd603495 bentyl furosemide cost diclofenac topical gel
wh0cd823905 prednisone 10
wh0cd97724 buy lasix online canada website AZITHROMYCIN 500 MG TABLETS
wh0cd162640 order arimidex hydrochlorothiazide 25mg click here buy vasodilan advair price ...
wh0cd456541 strattera synthroid neurontin prices amoxicillin
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.74