Tatar mojego męża!!

Tatar mojego męża!!
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
250 dag tatara "Sokołów"
cebula
2 żółtka
2 sardynki z puszki
2 marynowane pieczarki
2 korniszony
łyżeczka musztardy
łyżeczka suszonej cebuli
łyżeczka oliwy
sól
pieprz
papryka
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
Wiktoria
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Tatar mojego męża!!
  1. 1. Cebule posiekać, korniszony i grzyby pokroić jak najdrobniej. Wymieszać mięso z oliwą, musztardą oraz suszoną cebulą, podzielić na dwie porcje. Na każdej z nich w zagłębieniu umieścić cale żółtko i sardynkę. Obok położyć cebule, korniszony i pieczarki.
    Cebule posiekać, korniszony i grzyby pokroić jak najdrobniej. Wymieszać mięso z oliwą, musztardą oraz suszoną cebulą, podzielić na dwie porcje. Na każdej z nich w zagłębieniu umieścić cale żółtko i sardynkę. Obok położyć cebule, korniszony i pieczarki.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.631