Domowa pieczeń z mięsa mielonego

Domowa pieczeń z mięsa mielonego
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
800g mięsa mielonego
1 bułka
1 cebula
pęczek zielonej pietruszki
2 jajka
sól, pieprz
słodka papryka w proszku
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
aliss06
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Domowa pieczeń z mięsa mielonego
  1. 1. Bułkę namoczyć w mleku. Obrać cebulę, wypłukać pietruszkę i drobno posiekać. Bułkę dokładnie odcisnąć i lekko porozrywać. Mięso, cebulę pietruszkę i bułkę wymieszać z jajkami na jednolitą masę. Doprawić solą, pieprzem i papryką. Pieczeń przełożyć do natłuszczonej blaszki i piec około 75 min w temp 200C.
    Bułkę namoczyć w mleku. Obrać cebulę, wypłukać pietruszkę i drobno posiekać. Bułkę dokładnie odcisnąć i lekko porozrywać. Mięso, cebulę pietruszkę i bułkę wymieszać z jajkami na jednolitą masę. Doprawić solą, pieprzem i papryką. Pieczeń przełożyć do natłuszczonej blaszki i piec około 75 min w temp 200C.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd804399 Cymbalta Motilium No Rx Kamagra Over The Counter buy albenza Paxil Online
wh0cd482610 wellbutrin by mail Buy Lipitor
wh0cd729647 buy doxycycline toradol online flagyl tetracycline sildenafil
wh0cd325354 buspirone HYZAAR
wh0cd729642 buspar by mail buy rimonabant clindamycin by mail order
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.45