Leczo z parówkami

Leczo z parówkami
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
4 parówki sokołowskie extra
cebula
20 dkg pieczarek
2 papryki
mała cukinia
2-3 pomidory
3 łyżeczki koncentratu pomidorowego
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
aliss06
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Leczo z parówkami
  1. 1. Parówki pokroić w pół talarki i podsmażyć w brytfance, cebulę pokroić w kostkę dodać do parówek, pieczarki obrać, umyć i podgotować ok 5 min. pokroić na mniejsze kawałki,paprykę pokroić w paseczki, cukinię w małą kostkę. Wszystko wrzucić do naczynia, podlać niewielką ilością wody i dusić na małym ogniu. Pomidory sparzyć gorącą wodą, obrać ze skórki i dodać do reszty składników. Gdy warzywa będą już wystarczająco miękkie dodajemy koncentrat i jeszcze chwilę dusimy na małym ogniu. Doprawiamy i gotowe.
    Parówki pokroić w pół talarki i podsmażyć w brytfance, cebulę pokroić w kostkę dodać do parówek, pieczarki obrać, umyć i podgotować ok 5 min. pokroić na mniejsze kawałki,paprykę pokroić w paseczki, cukinię w małą kostkę. Wszystko wrzucić do naczynia, podlać niewielką ilością wody i dusić na małym ogniu. Pomidory sparzyć gorącą wodą, obrać ze skórki i dodać do reszty składników. Gdy warzywa będą już wystarczająco miękkie dodajemy koncentrat i jeszcze chwilę dusimy na małym ogniu. Doprawiamy i gotowe.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd523521 albendazole arimidex propecia order celebrex 200
wh0cd10507 plavix without rx
wh0cd978794 cafegot buy eurax retin-a
wh0cd469161 celebrex buy online baclofen diflucan paxil toradol otc tretinoin abilify cymbalta
wh0cd945958 yasmin buy ampicillin misoprostol
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.52