Roladki z szynki i surimi

Roladki z szynki i surimi
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
paluszki surimi
kilka dużych platów szynki
200g twarogu
2-3 łyżki jogurtu naturalnego
szczypiorek
sól, pieprz
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
aliss06
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Roladki z szynki i surimi
  1. 1. Ser rozdrabniamy widelcem i łączymy z jogurtem tak aby miało nie za
    Ser rozdrabniamy widelcem i łączymy z jogurtem tak aby miało nie za
  2. 2. rzadką konsystencję. Dodajemy szczypiorek i przyprawy.
  3. 3. Rozkładamy płaty szynki, każdy smarujemy ok.0,5 centymetrową warstwą
  4. 4. serka na to z brzegu układamy paluszki i zwijamy jak roladę. Gotowe
  5. 5. kroimy na mniejsze kawałki. Podajemy schłodzone.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.726