Polski Kebab

Polski Kebab
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Bułki - 1 szt. na osobę, najlepiej polskie kajzerki, wszak to polski "kebab"
Bigos
Ocena
5
1
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Dodany przez:
Żorż Ponimirski
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Polski Kebab
  1. 1. Bułkę nacinamy wzdłuż do ok. 2/3 długości, grillujemy lub opiekamy. Napełniamy gorącym bigosem i idziemy dumnie przez miasto drażniąc wszystkich pięknym zapachem.
    Bułkę nacinamy wzdłuż do ok. 2/3 długości, grillujemy lub opiekamy. Napełniamy gorącym bigosem i idziemy dumnie przez miasto drażniąc wszystkich pięknym zapachem.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd811524 buy anafranil online Buy Triamterene
wh0cd591094 buy cafergot toradol pills
wh0cd342046 tetracycline prednisone drug diclofenac cymbalta canada buy betapace as explained here
wh0cd840136 vermox buy celebrex phenergan lowest prices
wh0cd150255 medrol pak
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.279