Bogracz Jagny

Bogracz Jagny
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
1 kg.wołowiny bez kości SOKOŁÓW 0,5kg.pieczarek 4ziemniaki 1słoik papryki konserwowej 1puszka groszku konserwowego 0,5l.śmietany 1słoik ogórków kiszonych 3łyżki przecieru pomidorowego 3łyżki mąki 2marchewki 2 pietruszki zielenina(natka pietruszki lub szczypiorek) 20dag.cebuli sól,pieprz.
Ocena
5
1
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Dodany przez:
Jagna
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Bogracz Jagny
  1. 1. Wołowinę pokroić w kostkę,lekko poddusić na oleju zalać wodą ok.3l.gotować do miękkości. Pieczarki i cebulę pokroić w grubą kostkę podsmażyć na tłuszczu. Do mięsa dodać marchewkę i pietruszkę starte na grubej tarce,ziemniaki(kostka)podgotować. Pod koniec gotowania dodać:pieczarki z cebulą,paprykę(pokroić w kostkę)groszek,ogórki(kostka). Na końcu dodać przecier i śmietanę,zagęścić mąką.Zagotować. Doprawić do smaku,posypać zieleniną. SMACZNEGO!
    Wołowinę pokroić w kostkę,lekko poddusić na oleju zalać wodą ok.3l.gotować do miękkości. Pieczarki i cebulę pokroić w grubą kostkę podsmażyć na tłuszczu.                     Do mięsa dodać marchewkę i pietruszkę starte na grubej tarce,ziemniaki(kostka)podgotować.                           Pod koniec gotowania dodać:pieczarki z cebulą,paprykę(pokroić w kostkę)groszek,ogórki(kostka). Na końcu dodać przecier i śmietanę,zagęścić mąką.Zagotować.         Doprawić do smaku,posypać zieleniną.             SMACZNEGO!
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd934649 buy provera clicking here anafranil buy neurontin provera tamoxifen effexor xr 75 ...
wh0cd629992 erythromycin augmentin penicillin tadacip zithromax proventil hfa 90 mcg inhaler
wh0cd967479 buy inderal online yasmin prednisone acetate celexa neurontin
wh0cd880287 cytotec order colchicine anafranil cheapest adalat
wh0cd804399 Cymbalta Motilium No Rx Kamagra Over The Counter buy albenza Paxil Online
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.653