Zupa czosnkowa ala Jagna

Zupa czosnkowa ala Jagna
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
1pęto kiełbasy z wędzarni SOKOŁÓW pokrojona w plastry 3l.wody 1kostka rosołowa 1opakowanie czosnku w proszku 2szkl.mleka 4ziemniaki pokrojone w kostkę (jeśli zupa ma być gęstsza dodać więcej) sól,pieprz
Ocena
4
2
Średnia 4 / 5 (2 głosy)
Dodany przez:
Jagna
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Zupa czosnkowa ala Jagna
  1. 1. Wodę zagotować,dodać kostkę rosołową,ziemniaki.Gotować aż ziemniaki będą miękkie.Wsypać czosnek,zamieszać.Wlać mleko.Zagotować.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać z krążkami kiełbasy.SMACZNEGO.
    Wodę zagotować,dodać kostkę rosołową,ziemniaki.Gotować aż ziemniaki będą miękkie.Wsypać czosnek,zamieszać.Wlać mleko.Zagotować.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać z krążkami kiełbasy.SMACZNEGO.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.318