Zupa czosnkowa ala Jagna

Zupa czosnkowa ala Jagna
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
1pęto kiełbasy z wędzarni SOKOŁÓW pokrojona w plastry 3l.wody 1kostka rosołowa 1opakowanie czosnku w proszku 2szkl.mleka 4ziemniaki pokrojone w kostkę (jeśli zupa ma być gęstsza dodać więcej) sól,pieprz
Ocena
4
2
Średnia 4 / 5 (2 głosy)
Dodany przez:
Jagna
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Zupa czosnkowa ala Jagna
  1. 1. Wodę zagotować,dodać kostkę rosołową,ziemniaki.Gotować aż ziemniaki będą miękkie.Wsypać czosnek,zamieszać.Wlać mleko.Zagotować.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać z krążkami kiełbasy.SMACZNEGO.
    Wodę zagotować,dodać kostkę rosołową,ziemniaki.Gotować aż ziemniaki będą miękkie.Wsypać czosnek,zamieszać.Wlać mleko.Zagotować.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać z krążkami kiełbasy.SMACZNEGO.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.884