Zdrowo nadziane parówki

Zdrowo nadziane parówki
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
5 parówek Sokołów Jubilatki
4 ogórki korniszony
2 pomidory
szczypiorek
świeża bazylia
10 dkg sera żółtego
keczup
dowolne przyprawy
sól i pieprz
Ocena
2.33
3
Średnia 2.33 / 5 (3 głosy)
Dodany przez:
jojojo1
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Zdrowo nadziane parówki
  1. 1. Pomidory, ogórki, szczypiorek oraz bazylię drobno pokroić. Parówki Sokołów przekroić wzdłuż na pół, nie przecinając ich do końca. Ułożyć na blaszce, rozchylić, włożyć posiekane warzywa, zioła oraz doprawić do smaku. Na koniec posypać żółtym serem. Piec 20 min w nagrzanym piekarniku, polać keczupem. Smacznego!
    Pomidory, ogórki, szczypiorek oraz bazylię drobno pokroić. Parówki Sokołów przekroić wzdłuż na pół, nie przecinając ich do końca. Ułożyć na blaszce, rozchylić, włożyć posiekane warzywa, zioła oraz doprawić do smaku. Na koniec posypać żółtym serem. Piec 20 min w nagrzanym piekarniku, polać keczupem. Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kaprys ~ Gość
wh0cd244674 buy claritin dulcolax femara geriforte calan sr buy prevacid
wh0cd897376 where to buy vermox where to buy prednisone online without a script cymbalta advair
wh0cd603495 bentyl furosemide cost diclofenac topical gel
wh0cd823905 prednisone 10
wh0cd97724 buy lasix online canada website AZITHROMYCIN 500 MG TABLETS
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.278