Szaszłyki z pieczarek

Szaszłyki z pieczarek
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
- 50 dag pieczarek
- 40 dag mielonego mięsa SOKOŁÓW
- 2 ząbki czosnku
- 1 cebula
- 2 jajka
- 2 łyżki bułki tartej
- sól, pieprz, chili
Ocena
1
1
Średnia 1 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Szaszłyki z pieczarek
  1. 1. Pieczarki umyj, usuń ogonki. Czosnek i cebulę posiekaj, dodaj do mięsa. Wbij jajka, dodaj bułkę tartą, przyprawy, wymieszaj na jednolitą masę.Nałóż farsz do każdego każdego kapelusza pieczarek.Gotowe nabij na szpadki do szaszłyków.Grilować lub smażyć na oleju, obracając szaszłyki na wszystkie strony, aby usmażyły się równomiernie.
    Pieczarki umyj, usuń ogonki. Czosnek i cebulę posiekaj, dodaj do mięsa. Wbij jajka, dodaj bułkę tartą, przyprawy, wymieszaj na jednolitą masę.Nałóż farsz do każdego każdego kapelusza pieczarek.Gotowe nabij na szpadki do szaszłyków.Grilować lub smażyć na oleju, obracając szaszłyki na wszystkie strony, aby usmażyły się równomiernie.
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
wh0cd164509 nolvadex amoxicillin 1 gram elocon cream .1 doxylin abilify phenergan medication
wh0cd294752 BUY MELOXICAM buy eurax
wh0cd240389 tretinoin visa prednisolone no rx
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.27