Sokorzywko

Sokorzywko
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Warzywa:
fasola,
ziemniaki,
kukurydza,
brokuł
fasola szparagowa,
marchew
kiełbasa sokołowska
1 łyżka masła
szczypiorek
natka pietruszki
sól
pieprz
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
patrykos
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sokorzywko
  1. 1. Warzywa myjemy, osuszamy i kroimy na drobniejsze kawałki. Wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy ok 10-15 minut. Odcedzamy. Kiełbasę nacinamy w krateczkę i podsmażamy na łyżce masła. Warzywa wrzucamy na patelnie do kiełbasy, przyprawiamy i zasmażamy wszystko razem ok. 15 minut. Podajemy posypane szczypiorkiem
    Warzywa myjemy, osuszamy i kroimy na drobniejsze kawałki. Wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy ok 10-15 minut. Odcedzamy. Kiełbasę nacinamy w krateczkę i podsmażamy na łyżce masła. Warzywa wrzucamy na patelnie do kiełbasy, przyprawiamy i zasmażamy wszystko razem ok. 15 minut. Podajemy posypane szczypiorkiem
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd456713 Wellbutrin Online Allopurinol Pills erythromycin
wh0cd347989 erythromycin online stromectol where to buy synthroid benicar zoloft buy celexa
wh0cd293627 propranolol prednisone hydrochlorothiazide eurax strattera
Kto chce troche motywacji do odchudzania, niech zajrzy na strone w podpsie
wh0cd282310 celebrex benicar medrol tenormin
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.755