conchiglioni

conchiglioni
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
16-20 dużych muszli makaronowych(conchiglioni)
1 laska kiełbasy wiejsiej białej "Sokołów"
Farsz:
1 mały kalafior
3 marynowane pieczarki
3 łyżki ugotowanego ryżu
5 ząbków czosnku
1 koperek
3 łyżki naturalnego jogurtu
przyprawy;sól, pieprz, zioła
6-8 łyżek oleju do ugotowania muszli
Ocena
5
2
Średnia 5 / 5 (2 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
conchiglioni
  1. 1. Pierwszą czynnością jest ugotowanie muszli w osolonej wodzie (gotowac
    Pierwszą czynnością jest ugotowanie muszli w osolonej wodzie (gotowac
  2. 2. około 5 minut)z dodatkiem oleju.
  3. 3. Następnie ugotować małego kalafiora w osolonej wodzie - gotować około od 5 do 10 minut oraz ugotować ryż. Kiełbaskę podsmażyc.
  4. 4. Kolejnym etapem jest skrojenie zimnego kalafiora, marynowanych pieczarek, koperku, czosnku następnie dodać przyprawy i wlać jogurt - wszystko delikatnie wymieszać.
  5. 5. Każdą muszlę nadziewać farszem, można posypać ziołami
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.277