conchiglioni

conchiglioni
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
16-20 dużych muszli makaronowych(conchiglioni)
1 laska kiełbasy wiejsiej białej "Sokołów"
Farsz:
1 mały kalafior
3 marynowane pieczarki
3 łyżki ugotowanego ryżu
5 ząbków czosnku
1 koperek
3 łyżki naturalnego jogurtu
przyprawy;sól, pieprz, zioła
6-8 łyżek oleju do ugotowania muszli
Ocena
5
2
Średnia 5 / 5 (2 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
conchiglioni
  1. 1. Pierwszą czynnością jest ugotowanie muszli w osolonej wodzie (gotowac
    Pierwszą czynnością jest ugotowanie muszli w osolonej wodzie (gotowac
  2. 2. około 5 minut)z dodatkiem oleju.
  3. 3. Następnie ugotować małego kalafiora w osolonej wodzie - gotować około od 5 do 10 minut oraz ugotować ryż. Kiełbaskę podsmażyc.
  4. 4. Kolejnym etapem jest skrojenie zimnego kalafiora, marynowanych pieczarek, koperku, czosnku następnie dodać przyprawy i wlać jogurt - wszystko delikatnie wymieszać.
  5. 5. Każdą muszlę nadziewać farszem, można posypać ziołami
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.279