Pyszny koktajl owocowy

Pyszny koktajl owocowy
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Mrożone owoce (np:truskawki) - 1 opakowanie
Cukier - 3 łyżki stołowe
Ocena
3.78
9
Średnia 3.78 / 5 (9 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Cukier  g  x  kcal =  kcal
Mleko 3,2%  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Pyszny koktajl owocowy
  1. 1. Rozmroź owoce oraz dodaj do nich cukier. Zamiast mrożonych owoców koktajl przygotować możesz ze świeżych owoców.
    Rozmroź owoce oraz dodaj do nich cukier. 
Zamiast mrożonych owoców koktajl przygotować możesz ze świeżych owoców.
  2. 2. Do owoców dodaj schłodzone mleko i zmiksuj (blenderem). Według uznania dodawaj cukier.
    Do owoców dodaj schłodzone mleko i zmiksuj (blenderem). Według uznania dodawaj cukier.
  3. 3. Napój podawaj schłodzony. Gotowy koktajl przelej do odpowiednich szklanek, udekoruj musem truskawkowym, bitą śmietaną lub świeżymi owocami.
    Napój podawaj schłodzony. Gotowy koktajl przelej do odpowiednich szklanek, udekoruj musem truskawkowym, bitą śmietaną lub świeżymi owocami.
  4. 4. SMACZNEGO!!!!
    SMACZNEGO!!!!
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Dodatki
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: do 30 minut
Ilość osób: 3-4
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Blenderowanie
Rodzaj głównego składnika: mleko i produkty mleczne
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje: Wieczór z przyjaciółmi,
Pozostałe: Przepisy dla dzieci,
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.42