Sałatka makaronowa z brokułami

Sałatka makaronowa z brokułami
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Makaron fusilli  g  x  kcal = 0 kcal
Brokuł  g  x  kcal =  kcal
Sałata zielona  g  x  kcal =  kcal
Pomidor koktajlowy  g  x  kcal =  kcal
Papryka zielona  g  x  kcal =  kcal
Szczypiorek  g  x  kcal =  kcal
Ser Parmezan  g  x  kcal =  kcal
Olej słonecznikowy  g  x  kcal =  kcal
Sól  g  x  kcal =  kcal
Pieprz czarny  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Sałatka makaronowa z brokułami
  1. 1. Makaron gotujemy al dente, a następnie odcedzamy i studzimy.
  2. 2. Dokładnie opłukany brokuł rozdzielamy na różyczki i również gotujemy al dente.
  3. 3. Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki lub na ćwiartki, a paprykę w niewielkie słupki.
  4. 4. Mieszamy makaron z brokułami oraz z pomidorkami i papryką. Całość polewamy olejem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
  5. 5. Sałatkę przekładamy do salaterki wyłożonej liśćmi sałaty, przed podaniem sałatkę posypujemy posiekanym szczypiorkiem i startym parmezanem.
    Sałatkę przekładamy do salaterki wyłożonej liśćmi sałaty, przed podaniem sałatkę posypujemy posiekanym szczypiorkiem i startym parmezanem.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania:
Ilość osób:
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Gotowanie
Rodzaj głównego składnika: warzywa
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje:
Pozostałe:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
wh0cd164509 nolvadex amoxicillin 1 gram elocon cream .1 doxylin abilify phenergan medication
wh0cd294752 BUY MELOXICAM buy eurax
wh0cd240389 tretinoin visa prednisolone no rx
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.952