Uda z grilla po tajsku

Uda z grilla po tajsku
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
uda bez kosci i skóry - 12 sztuk
posiekana swieża bazylia - 1 szklanka
posiekana swieża kolendra - 1 szklanka
mielony imbir - 1 łyżka stołowa
mielony czosnek - 1 łyżka stołowa
mielone chilli - 1 łyżka stołowa
sos sojowy - 1 łyżka stołowa
oliva z oliwek - 1 łyżka stołowa
brązowy lub biały cukier - 1 łyżka stołowa
Ocena
2
1
Średnia 2 / 5 (1 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Uda z grilla po tajsku
  1. 1. Połącz wszystkie składniki oprócz kurczaka w misce i dokładnie wymieszaj.
  2. 2. Dodaj kurczaka i pozostawić do marynowania na co najmniej jedną godzinę, najlepiej dłużej. Wrzuć kurczaka na grilla i griluj na złoty kolor
    Dodaj kurczaka i pozostawić do marynowania na co najmniej jedną godzinę, najlepiej dłużej.
Wrzuć kurczaka na grilla i griluj na złoty kolor
Klasyfikacja przepisu:
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: do 30 minut
Ilość osób: 4-6
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Grillowanie
Rodzaj głównego składnika: drób
Kuchnie świata:
Sezon: Lato,
Szczególne okazje:
Pozostałe:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Sernix ~ Gość
wh0cd652183 elimite cream over the counter
wh0cd284804 metformin 500 mg
Kaprys ~ Gość
wh0cd754266 acyclovir cream price nexium price
wh0cd901225 eldepryl without prescription buy renagel revatio
невидимый бюстгальтер fly bra http://fly-bra-bay.ru/flybra-video2.jpg ...
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.398