Paszteciki z ciasta francuskiego z łososiem

Paszteciki z ciasta francuskiego z łososiem
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Ciasto francuskie - 1 opakowanie
Jaja kurze na twardo - 3 sztuki
Wędzony łosoć norweski - 150 g
Ocena
3
6
Średnia 3 / 5 (6 głosy)
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Jaja kurze  g  x  kcal =  kcal
Koper ogrodowy  g  x  kcal =  kcal
Pietruszka nać  g  x  kcal =  kcal
Śmietana 36%  g  x  kcal =  kcal
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Paszteciki z ciasta francuskiego z łososiem
  1. 1. Ciasto francuskie rozmrozić. Z każdego arkusza wykroić kwadraty o boku ok. 15 cm. Jajka posiekać, łososia drobno pokroić. Połączyć z posiekanymi koperkiem i natką oraz śmietaną. Dobrze wymieszać.
  2. 2. Na każdym kwadracie ciasta francuskiego rozłożyć farsz. Zlepić boki, smarując je rozbełtanym jajkiem. Gotowe paszteciki również po wierzchu posmarować jajkiem. Piec w temperaturze 210°C przez ok. 15 minut. Podawać świeże – ciepłe lub zimne.
  3. 3. Jako danie główne najlepsze będą podane w towarzystwie sałaty z ulubionym sosem.
    Jako danie główne najlepsze będą podane w towarzystwie sałaty z ulubionym sosem.
Klasyfikacja przepisu:
Menu: Przystawki
Stopień trudności: Łatwe
Czas przygotowania: 1 - 2 godziny
Ilość osób: 1-2
Złożoność przepisu: prosty
Metody przygotowania: Pieczenie
Rodzaj głównego składnika: ryby
Kuchnie świata:
Sezon: Całoroczne,
Szczególne okazje: Wieczór z przyjaciółmi,
Pozostałe:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Nutrition is a illustrious possess of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more ...
wh0cd653757 prednisone lisinopril clindamycin baclofen finasteride without prescription
wh0cd783998 erythromycin benicar hct price allopurinol buy
wh0cd381951 aripiprazole abilify tetracycline buy online buy celexa strattera online vardenafil
wh0cd566556 robaxin pills Celebrex Tabs
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.545