Czterogłowy Dragon

Czterogłowy Dragon
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:

*kiełbasa sokołowska wieprzowa

*rzodkiewka

*papryka

*koperek

*pomidor

*ser Gouda

*Ketchup

*Majonez
Ocena
0
0
brak ocen
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Czterogłowy Dragon
  1. 1. Rozpalamy z pomocą maluszka grilla,
    Rozpalamy z pomocą maluszka grilla,
  2. 2. na grilla kładziemy kiełbaskę której jedną z końcówek przecinamy na cztery,
  3. 3. grillujemy aż skórka się ładnie zarumieni,
  4. 4. w tym czasie paprykę kroimy w paseczki które będą rączkami,
  5. 5. koperek włoskami,
  6. 6. pomidorek potworkowym przyjacielem Czterogłowego Dragona,
  7. 7. ser skrzydłami potwora,rzodkiewka główkami,z majonezy robimy przyjacielowi potwora kropeczki,z musztardy oczka a z ketchupu usta.
  8. 8. Takiego potworka zje każdy maluszek,nikt mu się nie oprze;)
  9. 9. 
  10. 10. Smacznego
Klasyfikacja przepisu:
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.161