Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - Smażenie

Wybrane kryteria:
Smażenie
Sortuj wg.:
Znaleziono 684 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 33 następna »
Sandacz na potrawce z kurek, krewetek i szparag
Składniki:
Sandacz filet ze skórą
Krewetka 16/20 obrana surowa
Kurki
Zielone szparagi
Białe wino
Śmietana do gotowania 18%
Pieprz zielony w zalewie
Tymianek świeży
Olej
Halibut na szafranowym risotto z zielonymi warzywami
Składniki:
Halibut filet ze skórą
Ryż arborio
Szafran
Masło
Białe wino
Bulion warzywny
Sól
Pieprz
Szalotka
Tymianek świeży
Cytryna
Brukselka
Szparagi zielone
Groszek cukrowy
Romanesco
Oliwa
Olej
Cukier
Pierś przepiórki na cukini z pure marchwiowym
Składniki:
Pierś przepiórki
Cukinia
Marchew
Imbir świeży
Mleko kokosowe
Sól
Pieprz biały
Olej
Czosnek
Szałwia
Cukier
Białe wino
Masło
Pierś przepiórki z sałatką z roszponki, truskawek i rabarbaru
Składniki:
Pierś przepiórki
Truskawki
Rabarbar
Chleb tostowy
Balsamico figowe
Sól
Pieprz biały
Tymianek świeży
Białe wino
Masło
Smażony dorsz z chorizo na szpinaku
Składniki:
Filet dorsza
Chorizo
Szpinak liście
Śmietana 18% do gotowania
Oliwa La Chinata
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Czosnek
Masło
Cytryna
Foie gras z solą perską na sałatce z karmelizowaną pigwą
Składniki:
Foie gras
Sól perska niebieska
Mix młodych sałat
Sharon (kaki)
Pigwa
Cukier
Białe wino
Czerwone wino
Marmolada jeżynowa Can Bech
Oliwa La Chinata
Ocet balsamiczny
Cytryna
Sandacz w pikantnym cieście na chorizo z ananasem
Składniki:
Filet sandacza
Chorizo mini Rosario
Ananas świeży
Oliwki zielone z serem
Jajko
Salsa Brava (czosnkowo-pikantna)
Sól
Oliwa La Chinata
Cytryna
Tapas
Składniki:
Przegrzebki
Pieczona papryka -Ferba-
Salsa olivada (pasta czarnych oliwek)
Tuba kalmara
Łosoś
Pomidory suszone
Daikon
Papryczka z serem
Oliwka z migdałem
Oliwka z serem
Oliwka Calamata z pestką
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Oliwa La Chinata
Czosnek
Policzki zębacza w bulionie z algami i sezamem
Składniki:
Policzki zębacza
Głowa ryby
Marchew
Pietruszka korzeń
Seler
Por
Cebula biała
Czosnek
Sezam
Wakame
Sos sojowy jasny
Chili
Shiso
Sakura
Oliwa
Olej
Limonka
Białe wino
Masło
Sum w aromacie marakui na brukselce z wędzoną papryką i puree hokkaido
Składniki:
Sum afrykański
Winegret z marakują
Brukselka
Sól w płatkach z wędzoną papryką
Oliwa Chinata
Pieprz świeżo mielony
Masło
Dynia hokkaido
Sól morska
Stek w szynce serrano z kawą kolumbijska
Składniki:
Polędwica wołowa
Szynka Serrano
Marmolada z kawą kolumbijską
Czerwone wino
Kawa ziarno
Cukinia
Pomidor cherry
Ser typu feta
Sol morska Especias del Sol
Pieprz świeżo mielony
Oliwa Chinata
Czosnek
Masło
Makrela na pikantnej potrawce z mięsa małż
Składniki:
Makrela świeża
Salsa Brava
Mięso małż
Seler naciowy
Białe wino
Śmietana 18% do gotowania
Kapary
Oliwa Chinata
Masło
Sól morska Especias del Sol
Cytryna
Halibut z Bok choy na sosie kukurydzianym
Składniki:
Halibut filet
Bok choy
Papryka czerwona
Sezam
Czosnek
Sos sojowy jasny
Kukurydza - Ferba -
Masło
Oliwa - Chinata -
Sól
Pieprz świeżo mielony
Miecznik z oliwą miętowo-imbirową z pikantną fasolką szparagową
Składniki:
Miecznik
Fasolka szparagowa zielona
Rzodkiew daikon
Papryczki chili
Ryż biały
Wino śliwkowe
Świeży imbir
Sos sojowy jasny
Liść kafir
Burgery z łososia norweskiego
Składniki:
Filet z łososia norweskiego
Posiekany szczypiorek lub pietruszka
Jogurt gęsty
Majonez
Sok z cytryny
Chleb
Belona na szparagach z rakami i boczniakami
Składniki:
Belona filet
Szparagi zielone
Szyjki rakowe
Białe wino
Śmietana do gotowania 20%
Cebula biała
Sól
Natka pietruszki
Teryna z dwóch rodzajów łososia norweskiego: wędzonego i świeżego
Składniki:
Wędzony łosoś norweski
Świeży łosoś norweski
Ikra z łososia norweskiego
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 33 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Kaloryczność

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
wh0cd700395 cheap kamagra
wh0cd614281 Arimidex Online
>Picie kawy powoduje palpitacje serca i zwiększa tętno. Może tak >się zdarzyć - ale tylko ...
wh0cd523433 citalopram hydrobromide
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.528