Szaszłyki z tuńczykiem

Szaszłyki z tuńczykiem
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Składniki na 4 osoby:

3 puszki tuńczyka w sosie własnym Callipo 160 g
50 g startego parmezanu
2 jajka
ok 200 g bułki tartej
8 zielonych oliwek bez pestek Serpis
18 pomidorków koktajlowych lub typu cherry
natka pietruszki
oregano, sól i pieprz do smaku
Ocena
4
5
Średnia 4 / 5 (5 głosy)
Dodany przez:
katarzyna_fly
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Szaszłyki z tuńczykiem
  1. 1. Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
    Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
  2. 2. oraz na facebook.com/kuchnia.wloska
Klasyfikacja przepisu:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.281