Szaszłyki z tuńczykiem

Szaszłyki z tuńczykiem
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Składniki na 4 osoby:

3 puszki tuńczyka w sosie własnym Callipo 160 g
50 g startego parmezanu
2 jajka
ok 200 g bułki tartej
8 zielonych oliwek bez pestek Serpis
18 pomidorków koktajlowych lub typu cherry
natka pietruszki
oregano, sól i pieprz do smaku
Ocena
4
5
Średnia 4 / 5 (5 głosy)
Dodany przez:
katarzyna_fly
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Szaszłyki z tuńczykiem
  1. 1. Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
    Więcej inspirujących przepisów znajdziesz na: www.indexfood.pl
  2. 2. oraz na facebook.com/kuchnia.wloska
Klasyfikacja przepisu:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd825918 Amitriptyline 10 Mg furosemide 20 mg tab
wh0cd577871 bentyl pills buy anafranil online anafranil buy allopurinol avodart baclofen
wh0cd717195 trazodone tablets Buy Propecia
wh0cd424996 ACYCLOVIR LOWEST PRICE
wh0cd424990 prednisolone by mail
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:2.094