Krakersowe koreczki z żółtym serem

Krakersowe koreczki z żółtym serem
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
•paczka krakersów
•30 dag sera żółtego Gouda MSM Mońki w bloku
•czerwone winogrona
•jogurt grecki
Ocena
5
1
Średnia 5 / 5 (1 głosy)
Dodany przez:
gastrosfera
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Krakersowe koreczki z żółtym serem
  1. 1. Krakersy posmarować niewielką ilością jogurtu greckiego. Na wykałaczkę nabić kostki żółtego sera oraz winogrono i ułożyć ją na krakersie.
    Krakersy posmarować niewielką ilością jogurtu greckiego. Na wykałaczkę nabić kostki żółtego sera oraz winogrono i ułożyć ją na krakersie.
Klasyfikacja przepisu:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd811524 buy anafranil online Buy Triamterene
wh0cd591094 buy cafergot toradol pills
wh0cd342046 tetracycline prednisone drug diclofenac cymbalta canada buy betapace as explained here
wh0cd840136 vermox buy celebrex phenergan lowest prices
wh0cd150255 medrol pak
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.628