Burger z łososiem i serem żółtym

Burger z łososiem i serem żółtym
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
100 gram filetu z łososia
Jedna bułka pszenna
Dwa plastry sera żółtego MSM Gouda Mońki
Plaster pomidora
Papryka
Liść sałaty rzymskiej
Pieprz, sól, czosnek granulowany
Szczypior i czarne oliwki do dekoracji
Ocena
3
2
Średnia 3 / 5 (2 głosy)
Dodany przez:
Gość
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Burger z łososiem i serem żółtym
  1. 1. Łososia przyprawić pieprzem, solą i czosnkiem, zawinąć w folię aluminiową i włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Piec przez 15 – 20 minut. W tym czasie pokroić paprykę i pomidora. Bułkę podgrzać w piekarniku do osiągnięcia wymaganej chrupkości. Na przekrojonej bułce ułożyć liść sałaty, upieczonego łososia, ser żółty, plaster pomidora i papryki i kolejny plaster sera. Wbijamy wykałaczkę, dekorujemy oliwką i szczypiorem. Do burgera możemy dodać ulubiony sos, ketchup lub majonez.
    Łososia przyprawić pieprzem, solą i czosnkiem, zawinąć w folię aluminiową i włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni. Piec przez 15 – 20 minut. W tym czasie pokroić paprykę i pomidora. Bułkę podgrzać w piekarniku do osiągnięcia wymaganej chrupkości. Na przekrojonej bułce ułożyć liść sałaty, upieczonego łososia, ser żółty, plaster pomidora i papryki i kolejny plaster sera. Wbijamy wykałaczkę, dekorujemy oliwką i szczypiorem. Do burgera możemy dodać ulubiony sos, ketchup lub majonez.
  2. 2. Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd456713 Wellbutrin Online Allopurinol Pills erythromycin
wh0cd347989 erythromycin online stromectol where to buy synthroid benicar zoloft buy celexa
wh0cd293627 propranolol prednisone hydrochlorothiazide eurax strattera
Kto chce troche motywacji do odchudzania, niech zajrzy na strone w podpsie
wh0cd282310 celebrex benicar medrol tenormin
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.281