Serowa choinka z serkiem łososiowym

Serowa choinka z serkiem łososiowym
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
- 150 g sera Morskiego MSM Mońki
- opakowanie serka twarogowego łososiowego
- 2 rzodkiewki
- natka pietruszki
- połowa jabłka
- długa wykałaczka
Ocena
0
0
brak ocen
Dodany przez:
Gość
Drukuj
Załóż swoją książkę kucharską
Produkt kcal na 100g produktu jadalnego
Suma na 100g dania:  kcal
Suma dla całego dania:  kcal
Serowa choinka z serkiem łososiowym
  1. 1. Połówkę jabłka kładziemy na talerzu i wbijamy w nie długą wykałaczkę. Ser Morski MSM Mońki kroimy w cienkie plastry w kształcie trójkątów i smarujemy po jednej stronie serkiem twarogowym. Nabijamy na wykałaczkę plastry sera na kształt choinki. Całość dekorujemy rzodkiewką i natką pietruszki.
    Połówkę jabłka kładziemy na talerzu i wbijamy w nie długą wykałaczkę. Ser Morski MSM Mońki kroimy w cienkie plastry w kształcie trójkątów i smarujemy po jednej stronie serkiem twarogowym. Nabijamy na wykałaczkę plastry sera na kształt choinki. Całość dekorujemy rzodkiewką i natką pietruszki.
  2. 2. Smacznego!
Klasyfikacja przepisu:
Złożoność przepisu: prosty
+ Dodaj Przepis
Niam na dziś
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Czym różnią się kaptury i kurtyny termoizolacyjne?
Peklowanie ~ Gość
wh0cd435967 celebrex tamoxifen bentyl amoxicillin brand name celebrex
wh0cd398980 tamoxifen price diclofenac celebrex proscar
wh0cd266374 Trazodone
O wieprzowinie ~ Gość
wh0cd508011 sinequan tricor lipitor
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.28