Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne - ryby

Wybrane kryteria:
ryby
Sortuj wg.:
Znaleziono 500 przepisów
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 24 następna »
Sandacz na potrawce z kurek, krewetek i szparag
Składniki:
Sandacz filet ze skórą
Krewetka 16/20 obrana surowa
Kurki
Zielone szparagi
Białe wino
Śmietana do gotowania 18%
Pieprz zielony w zalewie
Tymianek świeży
Olej
Halibut na szafranowym risotto z zielonymi warzywami
Składniki:
Halibut filet ze skórą
Ryż arborio
Szafran
Masło
Białe wino
Bulion warzywny
Sól
Pieprz
Szalotka
Tymianek świeży
Cytryna
Brukselka
Szparagi zielone
Groszek cukrowy
Romanesco
Oliwa
Olej
Cukier
Pieczony karmazyn z warzywami
Składniki:
Karmazyn
Cukinia
Bakłażan
Papryka mix
Marchew
Cebula czerwona
Brokuł
Czosnek
Sól Himalajska śródziemnomorska
Oliwa z oliwek z oregano
Pieprz czarny Sarawak
Oliwa La Chinata
Cytryna
Sól Himalajska z chili
Roladka rybna z puree z batatów i gorczycy
Składniki:
Halibut filet bez skóry
Atrament kałamarnicy
Por
Bataty
Sól morska papryka, płatki
Sól morska z sokiem kałamarnicy
Pieprz tasmański
Musztarda gruboziarnista
Szczypior
Sól niebieska Persia
Cytryna
Roladka z troci w nori na szafranowym ryżu
Składniki:
Troć
Sos sojowy jasny
Sezam
Wino śliwkowe
Ryż długoziarnisty
Szafran
Sól
Chili
Ocet ryżowy
Cannelloni z łososiem na marmoladzie z marchwi
Składniki:
Łosoś
Cannelloni
Marmolada z marchwi
Imbir świeży
Czosnek
Oliwa Albares
Sól diabla
Bób
Masło
Sól morska płatki, czarne oliwki
Szalotka
Białe wino
Makrela z krewetkami i salami z galaretką Earl Grey
Składniki:
Makrela
Salami
Krewetka 16/20
Por
Ryż długoziarnisty Bosto
Atrament kałamarnicy
Galaretka z herbaty Earl Grey
Marmolada z marchwi
Imbir
Awokado
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Oliwia La Chinata
Czosnek
Cytryna
Smażony dorsz z chorizo na szpinaku
Składniki:
Filet dorsza
Chorizo
Szpinak liście
Śmietana 18% do gotowania
Oliwa La Chinata
Sól morska
Pieprz świeżo mielony
Czosnek
Masło
Cytryna
Łosoś marynowany w cytrynie z solą perską
Składniki:
Łosoś filet bez skóry
Zaprawa cytrynowa
Sól perska
Mix sałat
Oliwa Albares
Zielony pieprz w zalewie
Olej
Truskawki
Krem balsamiczny figowy
Sandacz w pikantnym cieście na chorizo z ananasem
Składniki:
Filet sandacza
Chorizo mini Rosario
Ananas świeży
Oliwki zielone z serem
Jajko
Salsa Brava (czosnkowo-pikantna)
Sól
Oliwa La Chinata
Cytryna
Policzki zębacza w bulionie z algami i sezamem
Składniki:
Policzki zębacza
Głowa ryby
Marchew
Pietruszka korzeń
Seler
Por
Cebula biała
Czosnek
Sezam
Wakame
Sos sojowy jasny
Chili
Shiso
Sakura
Oliwa
Olej
Limonka
Białe wino
Masło
Sum w aromacie marakui na brukselce z wędzoną papryką i puree hokkaido
Składniki:
Sum afrykański
Winegret z marakują
Brukselka
Sól w płatkach z wędzoną papryką
Oliwa Chinata
Pieprz świeżo mielony
Masło
Dynia hokkaido
Sól morska
Makrela na pikantnej potrawce z mięsa małż
Składniki:
Makrela świeża
Salsa Brava
Mięso małż
Seler naciowy
Białe wino
Śmietana 18% do gotowania
Kapary
Oliwa Chinata
Masło
Sól morska Especias del Sol
Cytryna
Halibut z Bok choy na sosie kukurydzianym
Składniki:
Halibut filet
Bok choy
Papryka czerwona
Sezam
Czosnek
Sos sojowy jasny
Kukurydza - Ferba -
Masło
Oliwa - Chinata -
Sól
Pieprz świeżo mielony
Łosoś pieczony z papryką - Ferba
Składniki:
Łosoś bez skóry
Papryka cała bez skóry - Ferba
Czosnek
Bazylia
Płatki soli cytrynowej - Especias del Sol
Oliwa - Chinata
Pieprz świeżo mielony
Sól
Romanesco
Miecznik z oliwą miętowo-imbirową z pikantną fasolką szparagową
Składniki:
Miecznik
Fasolka szparagowa zielona
Rzodkiew daikon
Papryczki chili
Ryż biały
Wino śliwkowe
Świeży imbir
Sos sojowy jasny
Liść kafir
« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 24 następna »
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd7982 purchase lynoral
wh0cd775159 buy zestoretic
wh0cd839115 Trazodone Hydrochloride
wh0cd989844 prozac levaquin where to buy tadalafil online ventolin augmentin pill
wh0cd423547 anafranil fluoxetine example wellbutrin amitriptyline
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.148