Niam na dziś proponuje
Lista zakupów:

Przepisy kulinarne

Sortuj wg.:
Znaleziono 4901 przepisów
Grillowana polędwiczka z sosem grillowym
Składniki:
Mięsna szpadka w tzrech smakach
Składniki:
Udko perliczki z pastą truflową i kurkami
Składniki:
Udko perliczki
Pasta truflowa
Włoszczyzna
Kurki
Pomidorki koktajlowe
Rucola
Jajko
Olej
Sól
Pieprz
Białe wino
Tymianek
Czosnek
Masło
Pierś perliczki z fetą i papryczkami z ryżem
Składniki:
Pierś perliczki
Ser feta
Ryż biały długoziarnisty
Groszek zielony
Papryczka zielona
Papryczka zielona
Sól
Pieprz biały
Kurkuma
Curry
Oliwa
Masło
Pierś przepiórki na cukini z pure marchwiowym
Składniki:
Pierś przepiórki
Cukinia
Marchew
Imbir świeży
Mleko kokosowe
Sól
Pieprz biały
Olej
Czosnek
Szałwia
Cukier
Białe wino
Masło
Pieczone udko przepiórki na soczewicy i fasolkach z sosem grzybowym
Składniki:
Udko przepiórki
Kasza jęczmienna
Fasola Andziuki
Soczewica zielona
Fasola biała
Fasola Mungo
Groch żółty
Soczewica brazowa
Podgrzybek suszony
Cebula czerwona
Masło
Wino czerwone
Sól
Pieprz biały
Jałowiec
Czosnek
Udko przepiórki na foie gras z młodą kapustą i sosem pomidorowym
Składniki:
Udko przepiórki
Młoda kapusta
Foie gras
Pomidory bez skórki
Bulion drobiowy
Szalotka
Czosnek
Sól
Pieprz biały
Oliwa
Masło
Rozmaryn
Cukier
Pierś przepiórki z sałatką z roszponki, truskawek i rabarbaru
Składniki:
Pierś przepiórki
Truskawki
Rabarbar
Chleb tostowy
Balsamico figowe
Sól
Pieprz biały
Tymianek świeży
Białe wino
Masło
Bitki zbitki
Składniki:
plaster żółtego sera
plaster pomidora
jajko
bułka tarta
Jagnięcina faszerowana ślimakami w cieście francuskim
Składniki:
Comber jagnięcy
Ślimaki konserwowe
Ciasto francuskie
Czosnek
Marmolada kakao z mango
Czerwone wino
Masło
Pomidor
Brokuły
Oliwa z oliwek z rozmarynem i pieprzem
Oliwa La Chinata
Sól diabla
Sól morska płatki
Natka pietruszki
Jajko
+ Dodaj Przepis
Składniki
Szukaj składnika:

Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.124
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "other"});