Czytelnia:

Pyszne snaki dla kibica
Pyszne snaki dla kibica
Firma Sokołów przygotowała wspaniałe przekąski, które świetnie nadają się do wzmocnienia sił podczas kibicowania.
Bezpieczne produkty z Sokołowa
Bezpieczne produkty z Sokołowa
Oświadczenie ws. pochodzenia soli - wszystkie produkty firmy Sokołów są bezpieczne.
Kuchnia pachnąca tradycją - smaki i zapachy Podlasia na EuroGastro 2012
Kuchnia pachnąca tradycją - smaki i zapachy Podlasia na ...
Pyszne dania kuchni Podlasia zaprezentuje Marcin Budynek - zapraszamy na Targi EuroGastro 2012!
Rodzaje kiełbas
Rodzaje kiełbas
Kiełbasy bardzo często goszczą na stołach całego świata. W zależności od klimatu i tradycji możemy spotkać różne ich rodzaje i przepisy na ich przygotowanie.

Przepisy:

Penne bolognese
Penne bolognese
Do wrzącej osolonej wody wrzucamy makaron i gotujemy około 12 minut. ...
Risotto z bekonem i pieczarkami
Risotto z bekonem i pieczarkami
Cebule szklimy na oleju, dodajemy pocięty w kostkę bekon i po 3 min ...
Pizza peperoni
Pizza peperoni
Mąkę przesypujemy do miski, dodajemy rozmieszane z niewielką ilością ...
Casoulet
Casoulet
Mięso kroimy w kostkę i smażymy każdy gatunek oddzielnie. Cebulę drobno ...
Spaghetti carbonara
Spaghetti carbonara
We wrzącej, lekko osolonej wodzie gotujemy makaron spaghetti al dente.Na ...
Barszcz chrzanowy
Barszcz chrzanowy
Opłukane kości zalewamy wodą i gotujemy przez kilkanaście minut.Dodajemy ...
Kiełbasa biała surowa
Kiełbasa biała surowa
Mięso przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa. Do masy dodajemy ...

Produkty ze sklepu:

Golonka z kurczaka
Golonka z kurczaka
Delikatesowy wyrób z kurczaka, parzony, formowany, w osłonce barierowej. Soczyste i kruche mięso z udek z kurczaka ...
Smażonka Babuni
Smażonka Babuni
Wyrób garmażeryjny. Rozdrobnione mięsa wieprzowe i drobiowe wraz z naturalnymi przyprawami, ziołami, posiekaną ...
Kiełbaski sudeckie
Kiełbaski sudeckie
Cienkie, podsuszane kiełbaski w osłonce naturalnej, delikatnie wędzone i pieczone, uzyskane ze średnio ...
Nasze Parówki
Nasze Parówki
Znakomite, tradycyjne parówki w łatwo zdejmowalnych osłonkach sztucznych, otrzymane z mięsa wieprzowego, wędzone ...
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Sernix ~ Gość
writers online bad credit payday loans direct lenders
example here http://loansforbadcredit.us.com
write essay online direct lenders for bad credit
online essay writing services
https://onlineloans.us.com/ - payday loans online direct lenders
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.714