Uczta świeżość i smak produkty z półki

Sortuj wg.:
Znaleziono 620 produktów

Tyrolska Prima
Tyrolska Prima.

Szynka z komina
Wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona.

Szynka senatorska
Szynka senatorska z indyka. Wędzona - parzona.

Kiełbasa po chłopsku
Średnio rozdrobniona wieprzowina parzona.

Kiełbasa żywiecka
Kiełbasa grubo rozdrobniona, drobiowo - wieprzowa należąca do grupy kiełbas batonów, wędzona, pieczona oraz podsuszana. Batony w osłonce białkowej o średniej wadze 1 sztuki ok. 0,5 kg. ...

Kiełbaski grillowe
Kiełbaski wieprzowo - wołowe. Kiełbaska koloru jasno kremowego z odcieniem różowym z prześwitami składników pod osłonką. Produkt aromatyczny, wyśmienity po upieczeniu.

Jałowcówka
Kiełbasa wieprzowa z nieznacznym dodatkiem wołowiny, średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej uformowanej na kształt wianka, wędzona, parzona i podsuszana. Charakterystyczną cechą ...

Szynka z indyka 6LBS
Szynka formowana z mięs drobiowych, parzona, w osłonce barierowej w postaci bloku o stałej wadze 2,72kg (6Lbs). Produkt charakteryzujący się jasno różową barwą, umiarkowanym smakiem z ...

Golonka wieprzowa MEDIUM
Golonka wieprzowa to doskonała konserwa, która dzięki specjalnie dobranemu surowcowi oraz przyprawom przypomina tradycyjną golonkę wieprzową. Produkt o charakterystycznym naturalnym smaku ...

Kiełbasa kozacka
Tradycyjna kiełbasa cienka z mięs drobiowo - wieprzowych parzona, wędzona, oraz podpiekana, w osłonce naturalnej. Kiełbasa soczysta i wyjątkowo krucha, dosyć intensywna w smaku, odpowiednio ...

« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 62 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
wh0cd620811 buy strattera pfizer celebrex diflucan 1 clindamycin
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
http://dapoxetine-onlinepriligy.net/ - dapoxetine-onlinepriligy.net.ankor ...
wh0cd362935 hydrochlorothiazide online nexium get more info buy clonidine online amoxicillin 875 ...
Blogi kulinarne:
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.448