Uczta świeżość i smak przepisy

Sortuj wg.:
Znaleziono 220 przepisów

Rolada cielęca
Włoszczyznę (bez kapusty) dokładnie myjemy i obieramy. Następnie gotujemy ją we wrzącej, ...

Żeberka na słodko
Żeberka kroimy w paski, wrzucamy do gotującej się, lekko osolonej wody i gotujemy około 30 ...

Udziec barani gotowany po angielsku
Opłukany udziec nacieramy solą i pieprzem.Cebule obieramy i jedną z nich szpikujemy ...

Kotlety jagnięce z tymiankiem
Do miseczki wlewamy oliwę z oliwek, wsypujemy tymianek, mieszamy i odstawiamy na 1 ...

Szaszłyk z baraniny
Udziec barani dokładnie myjemy i osuszamy, a następnie kroimy w dużą kostkę. Słoninę, ...

Baranina na sposób chiński
Mieszamy łyżeczkę soli, łyżkę wódki, łyżkę oleju, jarzynkę, białko i łyżkę mąki ...

Mielone kotlety
Oba rodzaje mięsa mielimy w maszynce.Mieszamy z cebulą, jajkiem, mlekiem, solą, chilli, ...

Żurek podhalański
Boczek zalewamy wodą i gotujemy do miękkości.Po ugotowaniu wyjmujemy go i odsączamy. Do wywaru ...

Zraziki z makaronem
Makaron gotujemy w osolonej wodzie.Mięso myjemy, zbijamy, kroimy na kawałki i formujemy ...

Pasztet z cielęciny
Cielęcinę bez żył i kości kroimy w kawałki, wkładamy wraz z masłem oraz cebulą do rondla ...

« poprzednia 1 2 3 4 5 ... 22 następna »

Mięsna czytelnia:

Pyszne snaki dla kibica
Pyszne snaki dla kibica
Firma Sokołów przygotowała wspaniałe przekąski, które świetnie nadają się do wzmocnienia sił podczas kibicowania.
Bezpieczne produkty z Sokołowa
Bezpieczne produkty z Sokołowa
Oświadczenie ws. pochodzenia soli - wszystkie produkty firmy Sokołów są bezpieczne.
Kuchnia pachnąca tradycją - smaki i zapachy Podlasia na EuroGastro 2012
Kuchnia pachnąca tradycją - smaki i zapachy Podlasia na EuroGastro 2012
Pyszne dania kuchni Podlasia zaprezentuje Marcin Budynek - zapraszamy na Targi EuroGastro 2012!
Rodzaje kiełbas
Rodzaje kiełbas
Kiełbasy bardzo często goszczą na stołach całego świata. W zależności od klimatu i tradycji możemy spotkać różne ich rodzaje i przepisy na ich przygotowanie.
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:1.28
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "home"});