Treści związane z tagiem wędliny

Sortuj wg.:
Nazwa Data Ocena
Znaleziono 37 treści
Ile jest szynki w szynce

Ile jest szynki w szynce
Często mówi się, że z 1kg mięsa powstaje 1.5, a nawet 2kg wędliny. Jak to możliwe?

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie
Szynka, odcięta między pierwszym a drugim kręgiem kości krzyżowej, pokryta tłuszczem i ...

Domowe wędliny

Domowe wędliny
W dzisiejszych czasach wędliny można kupić  niemal w każdym sklepie, ale może warto trochę ...

Parówki z grilla - to doskonały pomysł!

Parówki z grilla - to doskonały pomysł!
Postarj się urozmaicić swoje grillowe menu. Może zamiast tradycyjnej kiełbasy tym razem na ...

Świąteczne mięsa na zimno

Świąteczne mięsa na zimno
W Pierwszy i Drugi Dzień Świąt po zjedzeniu obiadu, przychodzi czas na napitki, przekąski i ...

Najdroższe mięsa i jego przetwory na świecie

Najdroższe mięsa i jego przetwory na świecie
Na co dzień zazwyczaj wybieramy najpopularniejsze gatunki mięs w przystępnej cenie. Na co ...

Pyszne snaki dla kibica

Pyszne snaki dla kibica
Firma Sokołów przygotowała wspaniałe przekąski, które świetnie nadają się do wzmocnienia ...

Wędliny surowe

Wędliny surowe
Surowe wędliny są wyśmienite. Aby jednak zaoszczędzić (są one zazwyczaj drogie), przygotujmy ...

Jak przechowywać wędliny?

Jak przechowywać wędliny?
Jeśli kupujemy wędlinę, musimy wiedzieć jak ją przechowywać, aby była świeża przez długi ...

Parówki w różnych odsłonach

Parówki w różnych odsłonach
Najczęściej jadamy je po prostu gotowane w wodzie, ale z parówki można podawać na wiele ...

« poprzednia 1 2 3 4 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Łukasz Fulara Łukasz Fulara Wielokrotny uczestnik i laureat najbardziej prestiżowych konkursów kulinarnych. Na co dzień szef kuchni w ...
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.405
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "home"});