Treści związane z tagiem wędliny

Sortuj wg.:
Nazwa Data Ocena
Znaleziono 37 treści
Ile jest szynki w szynce

Ile jest szynki w szynce
Często mówi się, że z 1kg mięsa powstaje 1.5, a nawet 2kg wędliny. Jak to możliwe?

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie
Szynka, odcięta między pierwszym a drugim kręgiem kości krzyżowej, pokryta tłuszczem i ...

Mięsne kieszonkowe przekąski

Mięsne kieszonkowe przekąski
Udając się na wycieczkę na kilka godzin lub po prostu załatwiając sprawy na mieście, dobrze ...

Rodzaje wędlin

Rodzaje wędlin
Istnieje wiele rodzajów wędlin, czy umiemy je rozróżnić?

Szynka do wiosennych przekąsek

Szynka do wiosennych przekąsek
Zmień swoje menu na bardziej wiosenne, przygotuj pyszne i lekkie przekąski z szynką w roli ...

Włoskie salami

Włoskie salami
Salami od lat jest lubiane przez Polaków, ale czy wiemy skąd pochodzi i jak jest produkowane?

Kiełbaski, kiełbasy, parówki

Kiełbaski, kiełbasy, parówki
Kiełbaski znamy i lubimy od lat. Mnogość ich rodzajów sprawia, że można z nich przygotować ...

Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?

Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?
Jeśli zapraszamy znajomych czy rodzinę na kolację warto pomyśleć o tym, by w jakiś sposób ...

Co wiemy o kaszance?

Co wiemy o kaszance?
Kaszanka króluje na większości przyjęć grillowych. Na co dzień jest już jednak znacznie ...

Jaka kiełbasa do żurku?

Jaka kiełbasa do żurku?
Smak przygotowywanego żurku w dużej mierze zależy od użytej kiebłasy, jaką więc najlepiej ...

« poprzednia 1 2 3 4 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.404
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "home"});