Treści związane z tagiem wędliny

Sortuj wg.:
Nazwa Data Ocena
Znaleziono 37 treści
Ile jest szynki w szynce

Ile jest szynki w szynce
Często mówi się, że z 1kg mięsa powstaje 1.5, a nawet 2kg wędliny. Jak to możliwe?

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie

Kumpiak - cudze chwalicie, swego nie znacie
Szynka, odcięta między pierwszym a drugim kręgiem kości krzyżowej, pokryta tłuszczem i ...

Włoskie salami

Włoskie salami
Salami od lat jest lubiane przez Polaków, ale czy wiemy skąd pochodzi i jak jest produkowane?

Kiełbaski, kiełbasy, parówki

Kiełbaski, kiełbasy, parówki
Kiełbaski znamy i lubimy od lat. Mnogość ich rodzajów sprawia, że można z nich przygotować ...

Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?

Jak atrakcyjnie ułożyć wędliny na półmisku?
Jeśli zapraszamy znajomych czy rodzinę na kolację warto pomyśleć o tym, by w jakiś sposób ...

Co wiemy o kaszance?

Co wiemy o kaszance?
Kaszanka króluje na większości przyjęć grillowych. Na co dzień jest już jednak znacznie ...

Jaka kiełbasa do żurku?

Jaka kiełbasa do żurku?
Smak przygotowywanego żurku w dużej mierze zależy od użytej kiebłasy, jaką więc najlepiej ...

Rodzaje kiełbas

Rodzaje kiełbas
Kiełbasy bardzo często goszczą na stołach całego świata. W zależności od klimatu i ...

Kanapka z szynką dla dziecka

Kanapka z szynką dla dziecka
Dzieci często nie chcą jadać kanapek, podpowiadamy, jak można sobie z tym poradzić.

W jaki sposób można wykorzystać resztki wędlin

W jaki sposób można wykorzystać resztki wędlin
Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się wyrzucić lub dać zwierzętom resztki wędlin, bo nie miałeś ...

« poprzednia 1 2 3 4 następna »
Najnowsze artykuły:
Na odchudzanie - parowanie Gotowanie na parze od lat zalecane jest przez dietetyków, jako najzdrowszy sposób przygotowywania gorących posiłków. Czas zakochać się w parowaniu!
Wykorzystaj papier do pieczenia na różne sposoby Papier do pieczenia jest niezwykle przydatny w każdej kuchni, jednak można go wykorzystać także w nieco nieoczywisty sposób.
Jarzynka do obiadu - tylko znad pary Parowanie staje się coraz popularniejsze. I świetnie - przecież to najzdrowaszy sposób przygotowania posiłków, również jarzynek podawanych do obiadu.
Ostatnio komentowane:
Kupilem niedawno w markecie Leclerc sloik zupy o nazwie - Kwaśnica z żeberkiem - waszej ...
Ta woda to syf jak to ładnie posumowali w teście jakóści ...
Спасибо.
Blogi kulinarne:
Szczypior gotuje Szczypior gotuje Przemysław Kuśnierek od kilku lat jest właścicielem firmy CHIVE, zajmującej się wyspecjalizowanym ...
a-cook-oo a-cook-oo a-cook-oo - daj się zaskoczyć
Marcin Budynek Marcin Budynek Doskonały kucharz, manager oraz pomysłodawca. Organizator i juror, a także laureat wielu konkursów ...
Współpraca | Regulamin | Kontakt
Copyright © Avigail Holdings Sp. z o.o. 2009 - 2012
T:0.407
var dataLayer = []; dataLayer.push({"page": "home"});